Club OOR

Nap Eyes + Naive Set

25 apr 2020
Ekko
Utrecht

Club OOR presenteert Nap Eyes + Naive Set op 25 april in 25 apr Ekko (Utrecht). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

Dromerig, verfijnd en zelfs kosmisch als de indiepop van Nap Eyes mag zijn, de hoofden in de zaal zijn doorgaans allesbehalve slaperig. Daarvoor zijn de melodieën van het viertal uit Halifax (aan de Canadese oostkust) te memorabel, de teksten te inventief en de songs te vernuftig en ja, zelfs energiek. Eind maart verschijnt vierde plaat Snapshot Of A Beginner, voorafgegaan door single Mark Zuckerberg. De vibe van de jaren zestig, in een jaren negentig alternatief jasje en toch ook weer helemaal 2020. Support komt van het Amsterdamse Naive Set, in nieuwe bezetting.

TicketsOnderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.


Tickets zijn niet meer beschikbaar


Meest gelezen artikelen

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven
festival

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven

'Goedemiddag Pukkelpop!' Zo verwelkomt presentator Luc Janssen opzettelijk de vroege oudere jongeren in de tent genaamd YEAH YEAH, een van ...
Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard
concert

Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De twee concerten die Pixies deze week in de Melkweg geven ...
Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner
achtergrond

Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner

‘Onze leeftijdsgenoten interesseren zich alleen voor meisjes en uitgaan, daar zingen wij dus over.’ Zo stelden ze ooit zelf het ...

Club OOR: Nap Eyes + Naive Set in Ekko, Utrecht (25-04-2020) | OOR