Club OOR

Tamikrest

6 mei 2020
Paard
Den Haag

Club OOR presenteert Tamikrest op 6 mei in Paard (Den Haag). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

Woestijnrock, alleen dan niet als QOTSA, maar uit de Sahara. Tamikrest behoort tot de Toeareg uit Algerije en komt niet alleen hun uiterst eigenzinnige variant van de blues vertolken, Tamikrest wil vooral een verhaal vertellen. Terwijl hun geboortegrond door oorlog geteisterd werd, vermengde Tamikrest de muzikale traditie van de Toeareg met westerse invloeden als Jimi Hendrix, Pink Floyd, Bob Marley en zelfs Mark Knopfler. De gezongen taal is het eigen Tamisheq, de muziek luistert ondertussen als een wonderlijke mix van funk, psychedelica en artrock. Meeslepend, in alle opzichten.

TicketsOnderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.


Tickets zijn niet meer beschikbaar


Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
In memoriam: afscheid van Chris Cornell (1964-2017)
5 jaar geleden
SOUNDGARDEN

In memoriam: afscheid van Chris Cornell (1964-2017)

De stem van Chris Cornell bewijst in de filmpjes nog steeds waarom hij tot de beste rockzangers van onze moderne ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...

Club OOR: Tamikrest in Paard, Den Haag (06-05-2020) | OOR