Club OOR

The Dears

24 apr 2020
Rotown
Rotterdam

Club OOR presenteert The Dears op 24 april in Rotown (Rotterdam). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

The Dears – een passender naam kun je als echtpaar in de rock & roll niet treffen. De band rond frontman Murray Lightburn en toetseniste Natalia Yanchak (uit Montreal) timmert inmiddels alweer een kwarteeuw aan de weg en hoewel indie als meest gebruikte paraplu geldt, druppelt er genoeg verfrissends doorheen om van een volstrekt unieke sound te spreken. Droogkomische humor, beschonken romantiek en vileine duisternis gaan samen in de ornamentale alternatieve pop van The Dears. En zanger Lightburn wordt uiteraard niet voor niets ‘the black Morrissey’ genoemd.

TicketsOnderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.


Tickets zijn niet meer beschikbaar


Meest gelezen artikelen

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven
festival

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven

'Goedemiddag Pukkelpop!' Zo verwelkomt presentator Luc Janssen opzettelijk de vroege oudere jongeren in de tent genaamd YEAH YEAH, een van ...
Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard
concert

Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De twee concerten die Pixies deze week in de Melkweg geven ...
Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner
achtergrond

Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner

‘Onze leeftijdsgenoten interesseren zich alleen voor meisjes en uitgaan, daar zingen wij dus over.’ Zo stelden ze ooit zelf het ...

Club OOR: The Dears in Rotown, Rotterdam (24-04-2020) | OOR