Face It (autobiografie) van Debbie Harry

Als je nu een halfjaarabonnement (€34,-) op OOR neemt, krijg je de autobiografie Face It van Debbie Harry als welkomstgeschenk!

Hoewel Debbie Harry al meer dan veertig jaar door het leven gaat als punkrockicoon en zelfs na haar zeventigste nog hele zalen in extase brengt als frontvrouw van de Amerikaanse band Blondie, is het verhaal achter dit icoon al die tijd een mysterie gebleven. Jarenlang gaf ze geen solo-interviews, maar was ze, onder het mom van ‘Blondie is een groep’, altijd omringd door haar medebandleden – tot nu. In Face It, de officiële autobiografie van Debbie Harry, doet het New Yorkse stijlicoon haar verhaal. In een fascinerende mix van intieme en diepzinnige memoires en oogverblindende beelden, inclusief nooit eerder vertoonde foto’s, piekfijne illustraties en schitterende fan art, breekt Face It met alle wetten van de muziekbiografie. Het resultaat is een waarlijk briljant portret van een popfenomeen. Face It brengt het grauwe, glorieuze New York van de seventies weer tot leven, waar Blondie optrad naast namen als de Ramones, Talking Heads, Iggy Pop en David Bowie. Van haar grootse commerciële successen tot haar heroïneverslaving, en van de ziekte van haar partner Chris Stein, een hartverscheurend faillissement en het uiteengaan van Blondie tot haar veelzijdige acteercarrière in meer dan dertig films, de triomfantelijke comeback van haar band en haar onvermoeibare inzet voor het milieu en LGBTQ-rechten – Face It is een filmisch verhaal van een vrouw die haar eigen pad koos en een voorbeeld werd voor een hele generatie artiesten die in haar voetsporen trad.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =