Waarom inloggen?

Alleen leden van Club OOR hebben toegang tot de gratis Club OOR-tickets. Iedereen met een tijdschrift-, cadeau-, digitaal of OOR.NL Premium+ abonnement is automatisch lid van Club OOR.

 

Ik heb reeds een abonnement op het tijdschrift of de digitale OOR in de OOR Magazine app maar geen (correcte) inloggegevens.

Inloggen op OOR.NL (en voor Club OOR) doe je met je e-mailadres en een wachtwoord. Dit wachtwoord kun je hier zelf opvragen.

Wie in het verleden wel eens ingelogd heeft om een Club OOR-ticket te bestellen, moet per 1 januari 2019 eenmalig een nieuw wachtwoord opvragen.

Mocht je nooit een e-mailadres hebben doorgegeven, of ben je tussentijds van e-mailadres gewisseld, stuur dan een e-mail naar oor@abonnees.nl onder vermelding van “nieuw e-mailadres”.

 

Ik neem een abonnement, wanneer krijg ik mijn inloggegevens?

Wie een OOR.NL Premium+ abonnement of een abonnement op de digitale OOR in de OOR Magazine app afsluit, kan bij het aanmelden onmiddellijk zelf een wachtwoord voor OOR.NL (en Club OOR) aanmaken. Wie hier niet voor kiest, krijgt automatisch zijn of haar inloggegevens per e-mail toegestuurd.

Wie een tijdschrift- of cadeau-abonnement afsluit, krijgt automatisch zijn of haar inloggegevens per e-mail toegestuurd.

NB Het OOR.NL Premium abonnement en het instap-abonnement zijn exclusief Club OOR-lidmaatschap. Je ontvangt wel inloggegevens voor OOR.NL, maar zult merken dat deze geen toegang geven tot de Club OOR-tickets.