CLUB OOR IS VERHUISD!

 
We hebben het in het blad al eerder aangekondigd: Club OOR heeft een nieuw onderkomen gevonden: de concerten en ook tickets zijn vanaf heden gewoon op OOR.NL te vinden en niet langer in de oude OORshop. Dit betekent dat je je als OOR-abonnee en lid van Club OOR eenmalig moet registreren om een nieuw account te krijgen. Zodra je geregistreerd bent, ontvang je een email met een wachtwoord in je mailbox. Met dit wachtwoord (en emailadres) kun je vervolgens inloggen. Eenmaal ingelogd kun je als vanouds Club OOR-tickets bestellen, en straks ook alle premium content op OOR.NL onbeperkt blijven lezen.

NB OOR.NL-lezers met een nieuw Premium+ abonnement en tijdschriftabonnees die zich na oktober 2018 hebben geabonneerd, hoeven zich NIET te registreren, die zijn automatisch aangemeld in het systeem en moeten alleen nog inloggen met het emailadres dat ze in hun mailbox hebben gevonden.

 
Wat moet je doen?

1. Registreer jezelf als Club OOR-lid:

Voor deze registratie heb je nodig: je abonneenummer (*), je bij ons bekende emailadres en je adresgegevens.

2. In je mailbox vind je een email met een wachtwoord

3. Log hier in met je emailadres en het toegestuurde wachtwoord

4. Je bent nu ingelogd en kan een Club OOR-ticket bestellen

Je kunt nu desgewenst ook je wachtwoord wijzigen via de wachtwoord vergeten-functie

5. Reserveer je ticket

Nog steeds geldt: maximaal één ticket per Club OOR-lid. Wie een tweede ticket voor hetzelfde concert probeert te bestellen, zal bij de tweede poging een foutmelding krijgen. Je winkelmand blijft leegt.

 

(*) Je abonneenummer vind je op je afschrift (het heet hier “Debiteurnummer”) en op het adresetiket in de seal waarin OOR verstuurd wordt (de zes of zeven cijfers boven je adres, dat is je abonneenummer). Let wel: het nummer komt niet per se overeen met het nummer op de Club OOR-pas die we jaren geleden hebben verstrekt!

Mocht je je abonneenummer niet kunnen achterhalen, stuur dan een email (vanaf je bij ons bekende emailadres!) naar oor@mijntijdschrift.com en je ontvangt vanzelf een bericht van ons met het juiste nummer. Dit kan even duren, het is handwerk. Excuses daarvoor.

Kom snel kijken in de nieuwe Club OOR. De housewarming is al begonnen.

Hey ho, let’s go!