WELKOM BIJ CLUB OOR

 
De Club OOR-tickets zijn exclusief voor leden van Club OOR. Als OOR-abonnee moet je je eenmalig registreren om te profiteren van het Club OOR-aanbod. Zodra je geregistreerd bent, ontvang je een email met een wachtwoord. Met dit wachtwoord (en emailadres) kun je inloggen. Eenmaal ingelogd kun je als vanouds Club OOR-tickets bestellen, en straks ook alle premium content op OOR.NL onbeperkt blijven lezen.

NB Iedereen die na 1 oktober 2018 een (tijdschrift, cadeau, digitaal of OOR.NL Premium+) abonnement heeft genomen, hoeft zich NIET te registreren! In dat geval ben je automatisch aangemeld en hoef je alleen nog in te loggen met het wachtwoord dat je in je mailbox hebt gevonden.

Ben je na 1 juni 2017 abonnee van OOR geworden, dan is er mogelijk al automatisch een account voor je aangemaakt. Ondervind je problemen om in te loggen met het toegestuurde wachtwoord? Probeer dan eens eens nieuw wachtooord aan te vragen en hiermee in te loggen.

 
Wat moet je doen?

1. Registreer jezelf eenmalig als Club OOR-lid:

Voor deze registratie heb je nodig: je abonneenummer (*), je bij ons bekende emailadres en je adresgegevens.

2. In je mailbox vind je een email met een wachtwoord

3. Log hier in met je emailadres en het toegestuurde wachtwoord

4. Je bent nu ingelogd en kan een Club OOR-ticket bestellen

Je kunt, als je eenmaal succesvol bent geregistreerd, desgewenst ook je wachtwoord wijzigen via de wachtwoord vergeten-functie.

5. Reserveer je ticket

Nog steeds geldt: maximaal één ticket per Club OOR-lid. Wie een tweede ticket voor hetzelfde concert probeert te bestellen, zal bij de tweede poging een foutmelding krijgen. Je winkelmand blijft leeg.

 

(*) Je abonneenummer vind je op je betalingsafschrift (het heet hier “Debiteurnummer”) en op het adresetiket in de seal waarin OOR verstuurd wordt (de zes of zeven cijfers boven je adres, dat is je abonneenummer). Let wel: het nummer komt NIET overeen met het nummer op de Club OOR-pas die we jaren geleden hebben verstrekt!

Mocht je je abonneenummer niet kunnen achterhalen, stuur dan een email met je adresgegevens onder vermelding van “abonneenummer vergeten” naar oor@mijntijdschrift.com en je ontvangt vanzelf een bericht met het juiste nummer. Dit kan even duren, het is handwerk. Excuses daarvoor.

Kom snel kijken in de nieuwe Club OOR. De housewarming is al begonnen!