nieuws
Indie

30 Jaar Hallo Venray in Paradiso + win tickets

Op woensdag 31 mei viert Hallo Venray zijn dertigste verjaardag met een speciaal concert in Paradiso, Amsterdam. Tijdens deze show zijn er verschillende gasten en speelt de band een oeuvre-omvattende set. OOR mag alvast tickets weggeven voor deze bijzondere avond.

Bij de meeste bands van 30 zit de sleet erop, maar Hallo Venray viert zijn dertigjarig bestaan gewoon met een nieuw album: Where Is The Funky Party’ In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party’ op te nemen. Het album komt op 21 april uit bij Excelsior Recordings.

Tickets voor de show op 31 mei in Paradiso zijn vanaf vandaag te koop. Wil jij gratis naar binnen? Wij geven 2×2 tickets weg! Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Hallo Venray’ en laat ons weten waarom jij al 30 jaar fan bent!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...