abo-actie

Gratis Next Base 112 dashcam een OOR-abonnement!

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg je een Next Base 112 dashcam (t.w.v.€79,90) als welkomstgeschenk! Een oerend harde deal, al zeggen we ’t zelf.

Ja, je leest het goed: een dashcam. Voluit: dashboardcamera. Want nu we in deze OOR toch al lekker on the road zijn en tal van muzikanten laten vertellen hoe zij fahr’n fahr’n fahr’n auf der Autobahn, dan kan zo’n mooi hebbedingetje (ter waarde van €79,90) er ook nog wel bij. Met de Next Base 112 dashcam leg je al je roadtrips vast in HD-kwaliteit, zodat je je later zelfs languit op de driezits helemaal on the road again kunt wanen. De camera is voorzien van een 2-inch LCD-scherm, een 120 graden groothoeklens en een G-sensor die zelfs bij een onverhoopte crash zorgt dat je data niet verloren gaan. De NB 112 werkt met een micro SD-geheugenkaart (32 GB) en neemt op in een loop: zodra de geheugenkaart vol is, overschrijft hij de eerder opgenomen bestanden. De dashcam is dankzij Click & Go eenvoudig te installeren en gebruiken. Je krijgt er een montagesetje met zuignap, een 12-24V-adapter, een USB-kabel en natuurlijk een handleiding bij. Voor de rest heb je alleen nog een auto met voorruit nodig, maar dan ben je er ook helemaal klaar voor.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers
special
jimi hendrix

Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers

Jimi Hendrix schuift in 1969 aan bij de Dick Cavett Show in een blauwe kimono. Het kledingstuk lijkt op een ...
'ESNS gaat door! Maar je vraagt je toch af: hoe dan?'
muziek in coronatijd

‘ESNS gaat door! Maar je vraagt je toch af: hoe dan?’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Gratis Next Base 112 dashcam een OOR-abonnement! (abo-actie) | OOR