abo-actie

Gratis Next Base 112 dashcam een OOR-abonnement!

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg je een Next Base 112 dashcam (t.w.v.€79,90) als welkomstgeschenk! Een oerend harde deal, al zeggen we ’t zelf.

Ja, je leest het goed: een dashcam. Voluit: dashboardcamera. Want nu we in deze OOR toch al lekker on the road zijn en tal van muzikanten laten vertellen hoe zij fahr’n fahr’n fahr’n auf der Autobahn, dan kan zo’n mooi hebbedingetje (ter waarde van €79,90) er ook nog wel bij. Met de Next Base 112 dashcam leg je al je roadtrips vast in HD-kwaliteit, zodat je je later zelfs languit op de driezits helemaal on the road again kunt wanen. De camera is voorzien van een 2-inch LCD-scherm, een 120 graden groothoeklens en een G-sensor die zelfs bij een onverhoopte crash zorgt dat je data niet verloren gaan. De NB 112 werkt met een micro SD-geheugenkaart (32 GB) en neemt op in een loop: zodra de geheugenkaart vol is, overschrijft hij de eerder opgenomen bestanden. De dashcam is dankzij Click & Go eenvoudig te installeren en gebruiken. Je krijgt er een montagesetje met zuignap, een 12-24V-adapter, een USB-kabel en natuurlijk een handleiding bij. Voor de rest heb je alleen nog een auto met voorruit nodig, maar dan ben je er ook helemaal klaar voor.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm in onze shop
bestel nu

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m in onze shop

In de nieuwe OOR lees je onder andere onze top 11 albums van Excelsior, Noel Gallagher, The Black Keys, Black ...
Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

Gratis Next Base 112 dashcam een OOR-abonnement! (abo-actie) | OOR