nieuws
Rock

AC/DC brengt fotoboek uit

AC/DC brengt komend jaar een fotoboek uit. The Rock Or Bust Tour Book 2015 bevat foto’s gemaakt door Ralph Larmann tijdens de Rock Or Bust-wereldtournee, die van april 2015 tot september 2016 duurde. Daarnaast bevat de uitgave feitjes, cijfers en souvenirs van de tournee.

Het boek wordt uitgegeven door Rufus Stone in verschillende edities, waaronder een Leather And Metal-verzamelaarseditie met een hoes waar een gloeiend AC/DC-logo op staat. De voorverkoop gaat in de lente van start, maar geïnteresseerden kunnen zich nu registreren voor updates via de website van het boek.

De band moest voorafgaand aan en tijdens de Rock Or Bust-wereldtournee veel problemen trotseren. Tijdens de opnames voor het album Rock Or Bust verliet gitarist Malcolm Young de band vanwege dementie. Drummer Phil Rudd kreeg in juli 2015 huisarrest vanwege de intentie een moord te plannen en zanger Brian Johnson moest in augustus van dat jaar de groep verlaten vanwege gehoorschade. Hij werd vervangen door Guns N’ Roses-zanger Axl Rose voor de rest van de tournee.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
album
Courtney Barnett & Kurt Vile

Lotta Sea Lice

De eerste single van de andere Courtney en Kurt, Over Everything, was de perfecte synthese van beider stijlen: aanstekelijk eigenzinnig ...
winactie
The Waterboys

Tickets voor The Waterboys in AFAS Live

Op woensdag 15 november staan de folkrockers van The Waterboys in AFAS Live. En jij kunt daarbij zijn, want OOR ...