nieuws

All Time Low streamt nieuwe single

Gillende-tienermeisjesalarm: All Time Low streamt zijn nieuwe single online. Somewhere In Neverland is afkomstig van het nieuwe album Don’t Panic dat weer heel wat harten zal doen smelten. Beluister de single van de Amerikaanse punkrockers onderaan dit bericht.

Na hun terugkeer bij Hopeless Records afgelopen mei, zal de band op 9 oktober hun vijfde studioalbum uitbrengen. Voor dit album dook All Time Low de studio in met producer Mike Green die eerder werkte met o.a. Paramore, Set Your Goals en The Matches. Op Don’t Panic zijn ook gastbijdragen te horen van Anthony Raneri (Bayside) en Jason Vena (Acceptance, Cassadee Pope).

De laatste jaren is het poppunkcollectief aardig productief: het vorige album Dirty Work dateert uit 2011 en wordt nu alweer opgevolgd door Don’t Panic. 


Foto: John Grigaitis

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome
concert

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome

Met een uitgebreide tournee viert de grootste Europese popster van de Nineties en de vroege jaren Nul zijn 25-jarig jubileum: ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met John Cale, The Murder Capital, New Order, Prins S. En De Geit, DeWolff, Bob Dylan, Amber ...

All Time Low streamt nieuwe single (nieuws) | OOR