nieuws
Dance

Aphex Twin teast nieuw project

Een mysterieuze video verscheen vanochtend op het Twitteraccount van Aphex Twin. Te zien is het flikkerende logo van de producer, terwijl een preek wordt uitgesproken door een zwaar vervormde stem.

De stem die we horen in de video kan worden teruggeleid naar een houseklassieker van Rythm Controll, genaamd My House. Op dat plaatje wordt de preek gegeven door Chuck Roberts, getiteld ‘In the beginning, there was house’. De plaat en de preek behoren tot de klassieke iconografie van de housemuziek.

‘SOON’ lezen we onder de tweet, gevolgd door een link naar een site waar een uitgebreidere versie van de preek te horen is.

Naast het Aphex Twin logo, zien we in de video ook het logo van het Londense online radiostation NTS. Het kan simpelweg zo zijn dat er een housemuziek radioshow van de producer aan zit te komen. Of is er misschien wel nieuw materiaal onderweg?

Foto: Paolo Margari (cc)

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
Op ontdekkingsreis naar Pohoda
concert

Op ontdekkingsreis naar Pohoda

Een flink eind voorbij Bratislava in Slowakije, op een oud vliegveld bij de stokoude provincieplaats Trenčín, vindt ingeklemd tussen de ...

Aphex Twin teast nieuw project (nieuws) | OOR