nieuws

Arcade Fire komt naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Arcade Fire speelt op woensdag 28 september in Ziggo Dome, Amsterdam. Deze show is onderdeel van de tournee rondom het vandaag verschenen album WE. Op 12 september speelt de band in het Sportpaleis, Antwerpen. Kaarten (vanaf 62,82 euro voor Ziggo Dome) gaan op 13 mei in de verkoop.

Afgelopen maand speelde Arcade Fire al een aantal shows in onder andere New York, Londen en op Coachella. Win Butler en zijn band trappen de volwaardige tournee op 30 augustus af in Dublin en spelen het laatste concert in Toronto. In 2018 speelde Arcade Fire zijn laatste show op Nederlandse bodem in Ahoy, Rotterdam.

WE is een plaat in twee delen. Helft I gaat over de crises die de mensheid de laatste tijd meemaakt (Trump, corona, klimaat), helft WE over datgene wat ons als mensen verbindt en zin geeft. We spraken erover met Win Butler en Régine Chassagne in de nieuwe OOR. Bestel ‘m hier. Lees hier onze recensie van het nieuwe album.

De nieuwe OOR is uit!

Bestel ‘m hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...
Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...

Arcade Fire komt naar Ziggo Dome en Sportpaleis (nieuws) | OOR