nieuws

Arctic Monkeys hinten naar optreden op Best Kept Secret

De Arctic Monkeys komen naar Best Kept Secret en Rock Werchter! Althans, daar lijkt het heel sterk op. De band postte een Instagram story met data en verschillende coördinaten. Een van die coördinaten komt op 8 juni uit op de Beekse Bergen, de ander op op 6 juli in Werchter. De heren hebben het filmpje overigens alweer verwijderd. Gelukkig is het hier nog te bekijken.

Ook de datum 12 januari – morgen! – is te zien in de Instagram story, het lijkt er op dat de Arctic Monkeys morgen dus met meer nieuws komen. Een nieuwe single en de aankondiging van het langverwachte nieuwe album? Zou zomaar kunnen! Morgen weten we meer….

De kaartverkoop voor Best Kept Secret is overigens al begonnen. Onder meer LCD Soundsystem, The National, Superorganism, …And You Will Know Us By The Trail of Dead en Four Tet komen van 8 tot en met 10 juni naar de Beekse Bergen. Weekendtickets kosten net als vorig jaar €175,- ( incl. €5,-servicekosten) en verschaffen tevens toegang tot de camping. Dagkaarten kosten €84,-. Meer info op de website van het festival.

Foto: Sebastian Kim

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Arctic Monkeys hinten naar optreden op Best Kept Secret (nieuws) | OOR