nieuws

Arctic Monkeys hinten naar optreden op Best Kept Secret

De Arctic Monkeys komen naar Best Kept Secret en Rock Werchter! Althans, daar lijkt het heel sterk op. De band postte een Instagram story met data en verschillende coördinaten. Een van die coördinaten komt op 8 juni uit op de Beekse Bergen, de ander op op 6 juli in Werchter. De heren hebben het filmpje overigens alweer verwijderd. Gelukkig is het hier nog te bekijken.

Ook de datum 12 januari – morgen! – is te zien in de Instagram story, het lijkt er op dat de Arctic Monkeys morgen dus met meer nieuws komen. Een nieuwe single en de aankondiging van het langverwachte nieuwe album? Zou zomaar kunnen! Morgen weten we meer….

De kaartverkoop voor Best Kept Secret is overigens al begonnen. Onder meer LCD Soundsystem, The National, Superorganism, …And You Will Know Us By The Trail of Dead en Four Tet komen van 8 tot en met 10 juni naar de Beekse Bergen. Weekendtickets kosten net als vorig jaar €175,- ( incl. €5,-servicekosten) en verschaffen tevens toegang tot de camping. Dagkaarten kosten €84,-. Meer info op de website van het festival.

Foto: Sebastian Kim

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Wide Awake!
album
Parquet Courts

Wide Awake!

Was Wide Awake! een debuut geweest, hadden we dan van een klassieker gesproken? Parquet Courts’ vijfde – zevende als je ...
Win tickets voor Screaming Females in Sugarfactory
winactie
Screaming Females

Win tickets voor Screaming Females in Sugarfactory

Aanstaande zondag 27 mei in de Sugarfactory in Amsterdam: Screaming Females! Ouderwetse punrock uit New Jersey, gespeeld door een band ...
Part Of The Light
album
Ray LaMontagne

Part Of The Light

In veel jaarlijstjes trof je ‘m niet aan, maar Ouroboros, de laatste plaat van Ray LaMontagne, werd ten tijde van ...

Arctic Monkeys hinten naar optreden op Best Kept Secret (nieuws) | OOR