nieuws
Pop

Ariana Grande in mei naar de Ziggo Dome

Ariana Grande komt voor een concert naar Amsterdam. De 21-jarige zangeres staat op vrijdag 29 mei 2015 op de planken van de Ziggo Dome. Tickets gaan volgende week vrijdag in de voorverkoop.

2014 is tot nu toe zeer succesvol gebleken voor Grande. Voorafgaand aan de release van haar tweede album My Everything afgelopen zomer, kwam megahit Problem uit samen met Iggy Azalea. Ze behaalde hiermee het record van jongste artiest waarvan een single debuteert met meer dan 400.000 downloads binnen een week. Met dit nummer bereikte ze ook nog eens de nummer 1 positie in 65 landen. Met Bang Bang scoorde ze opnieuw een grote hit samen met Jessie J en Nicki Minaj. Vorig weekend viel ze nog in de prijzen tijdens de MTV EMA’s in Glasgow: ze mocht de award voor Best Song en Best Female mee naar huis nemen.

Tickets voor het concert in de Ziggo Dome zijn vanaf 21 november om 10.00 uur verkrijgbaar via ticketmaster.nl. Een kaartje kost 34 tot 42 euro, afhankelijk van waar je wil zitten of staan.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort
concert

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort

Tien dagen werd er op het door luxe appartementen omringde parkeerterrein van de Grote Kaai midden in Lokeren gefeest. En ...
Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...

Ariana Grande in mei naar de Ziggo Dome (nieuws) | OOR