nieuws

Band van Queens Of The Stone Age-bassist kondigt album aan

De Amerikaanse band Mini Mansions van Queens Of The Stone Age-bassist Michael Shuman, heeft een nieuwe album aangekondigd aangekondigd. De plaat die Guy Walks Into A Bar gaat heten, staat gepland voor 26 juli. Eerste single GummyBear is nu te beluisteren.

Het trio, onder leiding van Michael Shuman, bracht in september van het afgelopen jaar nog de EP Works Every Time uit en heeft sinds die tijd naar het uit te komen album toegewerkt. Guy Walks Into A Bar is de derde plaat van de band, die in 2015 The Great Pretenders uitbracht. Op de nieuwe plaat zal onder andere een samenwerking met Allison Mosshart van The Kills komen te staan.

GummyBear is een op het eerste gezicht vrolijk nummer, maar Shuman geeft in een statement aan dat het verhaal erachter het tegenovergestelde uitdraagt. De frontman geeft ook aan dat hij een disconummer wilde maken en dat GummyBear het dichtste is dat Mini Mansions bij de Bee Gees komt.

Foto: Brian Tamborello

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Kijken: Dave Grohl zingt liedje met zijn vrienden Elmo en Big Bird
video

Kijken: Dave Grohl zingt liedje met zijn vrienden Elmo en Big Bird

Dave Grohl was te gast in Sesamstraat. Ter plaatse rekruteerde hij twee nieuwe rockvriendjes om met hen het nummer Here ...
'Een carrière lang de horror van het leven in muziek proberen te vangen en dan gebeurt je dit'
achtergrond

‘Een carrière lang de horror van het leven in muziek proberen te vangen en dan gebeurt je dit’

‘Rock & roll is dood, morsdood.’ Ghosteen kan dan wel overal vijf sterren krijgen, dát was wel mooi de eerste ...
tool press 2019
nieuws

Tool brengt ‘Fear Inoculum’ opnieuw uit in goedkopere versie

Na een uitgebreide cd-box eerder dit jaar brengt Tool nu een tweede uitvoering uit van Fear Inoculum. Een budgetversie, zeg ...

Band van Queens Of The Stone Age-bassist kondigt album aan (nieuws) | OOR