luisteren

Beach House deelt vijf tracks van nieuw album

Beach House heeft een nieuwe reeks tracks van het aankomende album Once Twice Melody gedeeld. Beluister hieronder vijf nummers van de plaat die op 18 februari uitkomt. Deze zomer speelt Beach House op Best Kept Secret (10-12 juni).

Foto David Belisle

Victoria Legrand en Alex Scally brengen hun nieuwe album, opvolger van het uitstekende album 7 (2018), in delen uit. In november en december dropten ze ook al een aantal tracks van Once Twice Melody.

Net als bij de vorige delen, krijgt elke track een bijbehorende officiële visual. Het vierde en laatste deel van Once Twice Melody komt uit op 18 februari via platenlabel Bella Union, samen met de fysieke editie van het album.

Beach House is een van de namen op het affiche van Best Kept Secret en speelt eerder ook in De Roma, Antwerpen (28 mei) en Ancienne Belgique, Brussel (30 mei). In oktober 2018 speelde het duo een magische show in TivoliVredenburg.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

Beach House deelt vijf tracks van nieuw album (luisteren) | OOR