kijken

Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'

In september verschijnt de nieuwe film Moonage Daydream, een ‘cinematic odyssey’ over David Bowie. De film zal geen biopic worden noch een documentaire. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

Aan het begin van deze teaser zien we Bowie in zijn Ziggy Stardust-tijdperk, gevolgd door een voice over waarin de zanger een passage opleest van Mr. Rice’s Secret, een film waarin hij in 1998 speelde.

De film is geregisseerd door Brett Morgen, die ook heeft gewerkt aan Kurt Cobain: Montage Of Heck. De film bevat volgens de makers niet eerder vertoond beeldmateriaal uit Bowie’s eigen archief.

Moonage Daydream gaat in première op het Cannes Film Festival, dat nu bezig is, en is voor de rest van de wereld in de bioscoop te bekijken in september. In het volgende voorjaar komt de film op HBO en HBO Max te staan.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De 20 beste albums van 2022
OOR's Eindlijst 2022

De 20 beste albums van 2022

OOR presenteert de Eindlijst 2022! Met Big Thief, Fontaines D.C., Harry Styles, Bill Callahan, Wet Leg, The Smile en meer ...
De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie
achtergrond

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie

62 is nog jong, in de huidige rock & roll-wereld. Toch heeft Bono z’n memoires al voor de eeuwigheid vastgelegd ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met o.a. OOR's Eindlijst 2022, Big Thief Fontaines D.C., S10, Personal Trainer, Harry Styles, Bono, ...

Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream' (kijken) | OOR