kijken

Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'

In september verschijnt de nieuwe film Moonage Daydream, een ‘cinematic odyssey’ over David Bowie. De film zal geen biopic worden noch een documentaire. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

Aan het begin van deze teaser zien we Bowie in zijn Ziggy Stardust-tijdperk, gevolgd door een voice over waarin de zanger een passage opleest van Mr. Rice’s Secret, een film waarin hij in 1998 speelde.

De film is geregisseerd door Brett Morgen, die ook heeft gewerkt aan Kurt Cobain: Montage Of Heck. De film bevat volgens de makers niet eerder vertoond beeldmateriaal uit Bowie’s eigen archief.

Moonage Daydream gaat in première op het Cannes Film Festival, dat nu bezig is, en is voor de rest van de wereld in de bioscoop te bekijken in september. In het volgende voorjaar komt de film op HBO en HBO Max te staan.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...

Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream' (kijken) | OOR