kijken

Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'

In september verschijnt de nieuwe film Moonage Daydream, een ‘cinematic odyssey’ over David Bowie. De film zal geen biopic worden noch een documentaire. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

Aan het begin van deze teaser zien we Bowie in zijn Ziggy Stardust-tijdperk, gevolgd door een voice over waarin de zanger een passage opleest van Mr. Rice’s Secret, een film waarin hij in 1998 speelde.

De film is geregisseerd door Brett Morgen, die ook heeft gewerkt aan Kurt Cobain: Montage Of Heck. De film bevat volgens de makers niet eerder vertoond beeldmateriaal uit Bowie’s eigen archief.

Moonage Daydream gaat in première op het Cannes Film Festival, dat nu bezig is, en is voor de rest van de wereld in de bioscoop te bekijken in september. In het volgende voorjaar komt de film op HBO en HBO Max te staan.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom
nieuws
sufjan stevens

Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom

Sufjan Stevens ondergaat een intensieve behandeling voor het Guillain-Barré-syndroom, een spierziekte die mensen volledig kan verlammen ...
Laugh Track
album
The National

Laugh Track

The National dreigde in het museum te verdwijnen. Kijk eens naar de hoes van First Two Pages Of Frankenstein, het ...

Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream' (kijken) | OOR