nieuws
Pop

Bekijk de nieuwe video van Brian Fallon

Op 11 maart verschijnt Painkillers, het eerste soloalbum van Brian Fallon, die we vooral kennen als frontman van The Gaslight Anthem. Vandaag verscheen de video bij single Nobody Wins. 

In de komende OOR – in de winkel op 10 maart – een interview met de zanger: ‘Painkillers is echt een mix van persoonlijke ervaringen en verhalen van anderen. Veel nummers gaan over verhalen die ik van vrienden heb gehoord. Een paar jaar geleden was ik wel klaar met het vertellen van verhalen van anderen, maar deze verhalen moesten gewoon verteld worden, ook om ze uit m’n hoofd te krijgen. Eigenlijk gaat Painkillers over stilstaan bij het leven en wat je hebt bereikt.’ Lees het hele interview in OOR 3.

Brian Fallon staat met zijn begeleidingsband The Crowes op 12 april in Zappa in Antwerpen en op 13 april in de Melkweg, Amsterdam.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021
eindlijst 2021

OOR’s Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021

'Sometimes I Might Be Introvert' van Little Simz is door de Nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van 2021 ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Met Barry Hay (door Bart Chabot en Anton Corbijn), Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy, Neil ...
Yous & Yay over OOR's Eindlijst: 'Nee, dit is geen beste plaat'
interview

Yous & Yay over OOR’s Eindlijst: ‘Nee, dit is geen beste plaat’

‘Wat doe je op een dag?’ Het is de inmiddels beruchte openingsvraag waarmee Yous en Yay, ofwel Sef en Faberyayo, ...

Bekijk de nieuwe video van Brian Fallon (nieuws) | OOR