nieuws
Rock

Bekijk de nieuwe video van Lonely The Brave

De Britten van Lonely The Brave hebben de eerste single van nieuwe album online gezet. Black Mire is de eerste track van het tweede album van de groep, dat geproduceerd is door Ross Orton (M.I.A., Drenge, Arctic Monkeys). Hoe de nieuwe plaat het en wanneer die verschijnt, is nog niet bekend. Wel heeft de band drie nieuwe Nederlandse data aangekondigd.

Debuutalbum The Day’s War uit 2014 bracht de groep van Cambridge zowel in de UK als in Nederland veel succes. In ons land speelde de band onder andere op Pinkpop, Paaspop, Vestrock en in zalen als de Melkweg, Hedon en Metropool. Het nieuwe album, waarvan de naam binnenkort bekend wordt, komt in ieder geval voor de zomer uit.

Lonely The Brave staat op 30 mei in de Melkweg, Amsterdam en op 31 mei Cacao Fabriek, Helmond. In het weekend van 15 t/m 17 juli is de band ook de zien op het Welcome To The Village festival in Leeuwarden.

Foto: Daniel Ackerley

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Bekijk de nieuwe video van Lonely The Brave (nieuws) | OOR