nieuws
Indie

Bekijk de nieuwe video van Pixies

De Amerikaanse indierockband Pixies brengt op 30 september zesde album Head Carrier uit, de tweede plaats sinds de reünie. Vandaag verscheen de video bij Tenement Song. Bekijk de clip hieronder!

Pixies stond eind jaren tachtig aan de wieg van de opmars van frisse, hardere muziekstromen als grunge en indierock met – inmiddels classic – albums Surfer Rosa en Doolittle. De band rondom Joey Santiago en Black Francis ging begin jaren negentig uit elkaar. De reünie die een decennium later volgde bracht de band al eerder naar de Heineken Music Hall en festivals als Lowlands en Pinkpop. Twee jaar geleden was de band nog afsluiter op Best Kept Secret.

Op 27 november staat de band in de Heineken Music Hall. Kaarten voor het optreden kosten €40,- en zijn verkrijgbaar via PixiesHMH.nl. Als je nu een abonnement op OOR neemt krijg je maar liefst twee (!) tickets voor dit concert cadeau!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Such Pretty Forks In The Road
album
Alanis Morissette

Such Pretty Forks In The Road

Als je in de tweede helft van de jaren negentig een clipzender aanzette, was de kans dat er binnen een ...
Made Of Rain
album
The Psychedelic Furs

Made Of Rain

Je hebt vintage postpunkbands die zelfs op pensioengerechtigde leeftijd nog beluisterbaar nieuw werk uitbrengen (al houdt het na Wire en ...
Fontaines D.C.: 'De insteek was dit keer postpunk-Beach Boys'
interview

Fontaines D.C.: ‘De insteek was dit keer postpunk-Beach Boys’

Dit interview met Grian Chatten en Conor Deegan III, respectievelijk zanger en bassist van het Ierse Fontaines D.C., vond plaats ...

Bekijk de nieuwe video van Pixies (nieuws) | OOR