nieuws
Indie

Bekijk de nieuwe video van Pixies

De Amerikaanse indierockband Pixies brengt op 30 september zesde album Head Carrier uit, de tweede plaats sinds de reünie. Vandaag verscheen de video bij Tenement Song. Bekijk de clip hieronder!

Pixies stond eind jaren tachtig aan de wieg van de opmars van frisse, hardere muziekstromen als grunge en indierock met – inmiddels classic – albums Surfer Rosa en Doolittle. De band rondom Joey Santiago en Black Francis ging begin jaren negentig uit elkaar. De reünie die een decennium later volgde bracht de band al eerder naar de Heineken Music Hall en festivals als Lowlands en Pinkpop. Twee jaar geleden was de band nog afsluiter op Best Kept Secret.

Op 27 november staat de band in de Heineken Music Hall. Kaarten voor het optreden kosten €40,- en zijn verkrijgbaar via PixiesHMH.nl. Als je nu een abonnement op OOR neemt krijg je maar liefst twee (!) tickets voor dit concert cadeau!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Isles
album
Bicep

Isles

Vier jaar geleden viel de wereld als een blok voor Bicep, en dan vooral voor die belachelijk aanstekelijke hit Glue ...
Overheid staat garant voor festivals na 1 juli
nieuws

Overheid staat garant voor festivals na 1 juli

De evenementbranche krijgt de garantie waar het begin dit jaar nadrukkelijk om vroeg. Mochten festivals niet doorgaan, dan betaalt de ...

Bekijk de nieuwe video van Pixies (nieuws) | OOR