nieuws

Bekijk de nieuwe videoclip van Paramore

Eind januari was de nieuwe single van Paramore, Now, al op OOR.nl te beluisteren, nu is hieronder ook de videoclip te bekijken.


Now is de eerste single van het nog te verschijnen titelloze album van Paramore. Het album ligt op 8 april in de winkels en is het eerste album sinds het vertrek van de broers Josh en Zac Farro.

Zangeres Hayley Williams vertelde onlangs aan website AbsolutePunk dat het vertrek van de broers gezorgd heeft voor creativiteit bij de overige bandleden. Ook vertelde ze dat de band is geïnspireerd door elektronische muziek: ‘Ik zou liegen als ik zou ontkennen dat we meer naar elektronische muziek hebben geluisterd dan voorheen. Dat muziekgenre is enorm in trek op dit moment. Toch wil ik niet zeggen dat we zoals al die bands klinken. Het klinkt meer alsof iemand ons heeft losgelaten in een opblaasbaar kasteel vol instrumenten waar we een aantal dingen hebben kunnen knallen.’

Het titelloze album is de opvolger van Brand New Eyes uit 2009. De band gaat komende tijd onder andere door Amerika, Australië en Europa toeren. Of de band ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Fans trekken The Specials erdoorheen in Paradiso
concert
the special

Fans trekken The Specials erdoorheen in Paradiso

Nee, de voortekenen zijn niet echt heel goed te noemen. Sterker, we houden een beetje ons hart vast voor het ...

Bekijk de nieuwe videoclip van Paramore (nieuws) | OOR