nieuws

Bekijk de nieuwe videoclip van Paramore

Eind januari was de nieuwe single van Paramore, Now, al op OOR.nl te beluisteren, nu is hieronder ook de videoclip te bekijken.


Now is de eerste single van het nog te verschijnen titelloze album van Paramore. Het album ligt op 8 april in de winkels en is het eerste album sinds het vertrek van de broers Josh en Zac Farro.

Zangeres Hayley Williams vertelde onlangs aan website AbsolutePunk dat het vertrek van de broers gezorgd heeft voor creativiteit bij de overige bandleden. Ook vertelde ze dat de band is geïnspireerd door elektronische muziek: ‘Ik zou liegen als ik zou ontkennen dat we meer naar elektronische muziek hebben geluisterd dan voorheen. Dat muziekgenre is enorm in trek op dit moment. Toch wil ik niet zeggen dat we zoals al die bands klinken. Het klinkt meer alsof iemand ons heeft losgelaten in een opblaasbaar kasteel vol instrumenten waar we een aantal dingen hebben kunnen knallen.’

Het titelloze album is de opvolger van Brand New Eyes uit 2009. De band gaat komende tijd onder andere door Amerika, Australië en Europa toeren. Of de band ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld
concert

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld

Kunst hoeft niet per se iets te betekenen om mooi te zijn. Zo vind ik het werk van Mark Rothko ...
Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome
concert

Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome

Het contrast op de vierkante kilometer kan haast niet groter zijn. Terwijl Harry Styles (29) drie dagen lang de ArenA ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Bekijk de nieuwe videoclip van Paramore (nieuws) | OOR