nieuws
Rock

Bekijk De Staat in 360 graden

De Staat heeft een nieuwe virtual reality videoclip uitgebracht in 360 graden. In het nummer Get On Screen staan de bandleden rondom de kijker te spelen. Als toeschouwer sta je op een grote O, niet geheel toevallig de naam van het laatste album.

We hebben al de hypnotiserende clip van Witch Doctor, waarin zanger Torre Florim wordt omringd door mannen die constant rondjes rennen. In Get On Screen draaien ze de rollen om. Jij in het midden, de band er omheen. Het concept is bedacht door voorman Torre Florim en is het best te bekijken op een telefoon of in Google Chrome.

Get On Screen staat op het laatste album O. De plaat werd door 3FM bekroond als beste album. Ook stonden de mannen uit Nijmegen meerdere keren in het voorprogramma van Muse. In het najaar gaat de band verder internationaal en spelen ze in onder andere Polen, Duitsland, Frankrijk en België.

De band start ook een Nederlandse zegetocht. Ze zijn te zien op Pinkpop, Lowlands, Appelpop, Down The Rabbit Hole en vele andere festivals.

Foto: Isabelle Renate la Poutré

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord
concert

De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord

The Black Crowes zijn terug op het oude nest. Chris en Rich Robinson hebben oud zeer bijgelegd en vieren het ...
Hangen en wurgen voor Kaiser Chiefs in Paradiso
concert

Hangen en wurgen voor Kaiser Chiefs in Paradiso

Voor de zevende keer stonden Kaiser Chiefs zondagavond in Paradiso. Na hun laatste bezoek aan de Amsterdamse poptempel waren niet ...

Bekijk De Staat in 360 graden (nieuws) | OOR