nieuws
Rock

Bekijk De Staat in 360 graden

De Staat heeft een nieuwe virtual reality videoclip uitgebracht in 360 graden. In het nummer Get On Screen staan de bandleden rondom de kijker te spelen. Als toeschouwer sta je op een grote O, niet geheel toevallig de naam van het laatste album.

We hebben al de hypnotiserende clip van Witch Doctor, waarin zanger Torre Florim wordt omringd door mannen die constant rondjes rennen. In Get On Screen draaien ze de rollen om. Jij in het midden, de band er omheen. Het concept is bedacht door voorman Torre Florim en is het best te bekijken op een telefoon of in Google Chrome.

Get On Screen staat op het laatste album O. De plaat werd door 3FM bekroond als beste album. Ook stonden de mannen uit Nijmegen meerdere keren in het voorprogramma van Muse. In het najaar gaat de band verder internationaal en spelen ze in onder andere Polen, Duitsland, Frankrijk en België.

De band start ook een Nederlandse zegetocht. Ze zijn te zien op Pinkpop, Lowlands, Appelpop, Down The Rabbit Hole en vele andere festivals.

Foto: Isabelle Renate la Poutré

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome
concert
Tool

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome

Tool-boegbeeld Maynard James Keenan was de afgelopen jaren relatief vaak op de Nederlandse podia te bewonderen. Twee keer op Pinkpop, ...
Fatal Flowers live: De epiloog van het jongensboek
concert
The Fatal Flowers

Fatal Flowers live: De epiloog van het jongensboek

De reünietour van The Fatal Flowers is in volle gang, met nog een week te gaan voor de twee afscheidsconcerten ...
Loose Ends Festival
concert
Fontaines D.C.

Loose Ends Festival

Op voorhand vonden we Loose Ends al de leukste nieuwkomer aan het festivalfront en met - misschien wel iets te ...

Bekijk De Staat in 360 graden (nieuws) | OOR