nieuws

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten

Zag je donderdagavond mensen met hun telefoon naar de maan zwaaien? Dat waren Pearl Jam-fans. De band heeft een nieuwe single aangekondigd – Superblood Wolfmoon, 19 februari uit – en daarvan kun je een preview krijgen door je telefoon op de maan te richten.

Inderdaad, een soort Pokémon GO voor Pearl Jam-fans. Je hoeft niets te downloaden, alleen even naar moon.pearljam.com te gaan. We hebben het meteen maar even geprobeerd tijdens de hond uitlaten en jawel, Eddie Vedder en de zijnen begonnen te spelen.

Opnieuw een bijzonder dansbare track. Net als de voorgaande single Dance of the Clairvoyants. We liever op de bank blijft hangen kan trouwens ook een virtuele maan op het scherm toveren.

Gigaton komt 27 maart uit. Pearl Jam staat 22 juli in de Ziggo Dome. De band gaat op tournee door Europa en bezoekt naast Amsterdam ook Rock Werchter in België op 2 juli.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast
coronavirus

Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast

De popzalen in Nederland en België zijn tot 1 juni dicht vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ondertussen leven de ...
OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!
het poparchief

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!

We gaan iets leuks doen. Nu heel het land toch zo'n beetje in lockdown zit, unlocken wij het OOR-archief. Of minder ...

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten (nieuws) | OOR