nieuws

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten

Zag je donderdagavond mensen met hun telefoon naar de maan zwaaien? Dat waren Pearl Jam-fans. De band heeft een nieuwe single aangekondigd – Superblood Wolfmoon, 19 februari uit – en daarvan kun je een preview krijgen door je telefoon op de maan te richten.

Inderdaad, een soort Pokémon GO voor Pearl Jam-fans. Je hoeft niets te downloaden, alleen even naar moon.pearljam.com te gaan. We hebben het meteen maar even geprobeerd tijdens de hond uitlaten en jawel, Eddie Vedder en de zijnen begonnen te spelen.

Opnieuw een bijzonder dansbare track. Net als de voorgaande single Dance of the Clairvoyants. We liever op de bank blijft hangen kan trouwens ook een virtuele maan op het scherm toveren.

Gigaton komt 27 maart uit. Pearl Jam staat 22 juli in de Ziggo Dome. De band gaat op tournee door Europa en bezoekt naast Amsterdam ook Rock Werchter in België op 2 juli.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm in onze shop
bestel nu

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m in onze shop

In de nieuwe OOR lees je onder andere onze top 11 albums van Excelsior, Noel Gallagher, The Black Keys, Black ...
Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Down The Rabbit Hole kondigt 14 nieuwe namen aan
nieuws

Down The Rabbit Hole kondigt 14 nieuwe namen aan

Onder andere Black Midi, Eefje de Visser, Supergrass en De Jeugd van Tegenwoordig spelen 27-29 augustus op het festival in Biddinghuizen ...

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten (nieuws) | OOR