nieuws

Beluister een nieuwe Suspiria-track van Thom Yorke

Thom Yorke heeft alweer een vierde nummer van zijn soundtrack voor de horrorfilm Suspiria gedeeld. Bekijk de clip van Open Again hieronder.

Het is de derde track die hij deze maand naar buiten brengt. De afgelopen weken verschenen Volk en Has Ended al. De eerste single Suspirium deelde hij in september. Voor alle videoclips werkte hij samen met animator RUFFMERCY, die eerder werk deed voor onder anderen Preoccupations, Suuns en Run The Jewels.

De soundtrack voor de remake van de Italiaanse horrorfilm maakte Yorke samen met producer Sam Petts-Davies (Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Roger Waters). Ook het London Contemporary Orchestra en Choir is op de soundtrack te horen. Yorke’s zoon, Noah, drumt op de nummers Has Ended en Volk. De soundtrack verschijnt op 26 oktober en de film is vanaf 15 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Gisteren bracht Thom Yorke nog een nieuw uit dat hij schreef voor Greenpeace. Hands Off The Antarctic beluister je hier.

Onlangs werd er een exclusieve luistersessie voor Suspiria georganiseerd in Amsterdam. Onze verslaggever Tom Engelshoven was erbij, daarover lees je meer in OOR 10!

Foto: Ben Houdijk

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Rammstein
album
Rammstein

Rammstein

Eindelijk, een nieuwe Rammstein. Het met een simpele lucifer getooide album is hun eerste sinds Liebe Ist Für Alle Da ...

Beluister een nieuwe Suspiria-track van Thom Yorke (nieuws) | OOR