nieuws

Beluister de nieuwe single van The Smashing Pumpkins

Daar is ie dan: de eerste single van het langverwachte nieuwe album van The Smashing Pumkins. De track heet Solara en is hieronder te beluisteren.

Solara is het eerste nummer in achttien jaar dat Billy Corgan, James Iha en Jimmy Chamberlin samen maakten. Ook gitarist Jeff Schroeder, die al langer met Corgan speelt, doet mee. De track werd opgenomen met producer Rick Rubin in de Shangri La studio in Malibu. Alleen originele bassiste D’Arcy Wretzky ontbreekt, zij maakte geen deel uit van de plannen van Billy.

Ondertussen verloopt de kaartverkoop van de reünietour van The Smashing Pumkins in de US moeizaam. De tournee start op 12 juli en voor de meeste shows zijn nog volop tickets verkrijgbaar. Europese data en een releasedatum van een nieuw album zijn nog niet bekend.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nu met nieuwe albums!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nu met nieuwe albums!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Bottle It In
album
Kurt Vile

Bottle It In

Artistieke surplaces, Kurt Vile moet er niets van hebben. De zanger en gitarist uit Philadelphia zat in The War On ...
Car Seat Headrest
Club OOR
Car Seat Headrest

Car Seat Headrest

Club OOR presenteert Car Seat Headrest op 14 november in TivoliVredenburg (Utrecht). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis ...

Beluister de nieuwe single van The Smashing Pumpkins (nieuws) | OOR