nieuws

Beluister de nieuwe single van The Smashing Pumpkins

Daar is ie dan: de eerste single van het langverwachte nieuwe album van The Smashing Pumkins. De track heet Solara en is hieronder te beluisteren.

Solara is het eerste nummer in achttien jaar dat Billy Corgan, James Iha en Jimmy Chamberlin samen maakten. Ook gitarist Jeff Schroeder, die al langer met Corgan speelt, doet mee. De track werd opgenomen met producer Rick Rubin in de Shangri La studio in Malibu. Alleen originele bassiste D’Arcy Wretzky ontbreekt, zij maakte geen deel uit van de plannen van Billy.

Ondertussen verloopt de kaartverkoop van de reünietour van The Smashing Pumkins in de US moeizaam. De tournee start op 12 juli en voor de meeste shows zijn nog volop tickets verkrijgbaar. Europese data en een releasedatum van een nieuw album zijn nog niet bekend.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 1: Pearl Jam als verloren zoon
concert
Pearl Jam

Pinkpop dag 1: Pearl Jam als verloren zoon

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Bird Dog Dante
album
John Parish

Bird Dog Dante

John Parish is al een kwart eeuw een onmisbare rechterhand voor Polly Jean Harvey, alsmede een alom gewaardeerde producer, songschrijver ...

Beluister de nieuwe single van The Smashing Pumpkins (nieuws) | OOR