nieuws

Beluister de nieuwe single van The War On Drugs

The War On Drugs deelt een derde single van het aankomende album A Deeper Understanding. Strangest Thing tikt bijna de zeven minuten aan. Eerder al bracht de band Holding On en Thinking Of A Place uit.

A Deeper Understanding is inmiddels het vierde album voor de band. Het wordt de opvolger van Lost In The Dream, dat in 2014 zeer goed werd ontvangen en voor de grote doorbraak zorgde. Voorheen deed frontman Adam Granduciel alles alleen, maar op dit album mochten de andere bandleden ook een steentje bijdragen. Volgens platenmaatschappij Atlantic is The War On Drugs ‘een band in de nobelste zin, die zich laat kenmerken door samenwerking, behendigheid en zelfvertrouwen bij iedere zet’.

A Deeper Understanding komt uit op 25 augustus. Op 1 & 2 november staat de band in AFAS Live. Tickets zijn alleen nog verkrijgbaar voor 1 november.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Shiny And Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.
album
Smashing Pumpkins

Shiny And Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.

Deze bijna-reünie van de oorspronkelijke Smashing Pumpkins ontaardde eerder dit jaar in een soap, toen bleek dat Billy Corgan bassiste ...
Origins
album
Imagine Dragons

Origins

Imagine Dragons heeft al vijf jaar een abonnement op de hitparade met stadionrockers als Demons, Thunder, Whatever It Takes en ...

Beluister de nieuwe single van The War On Drugs (nieuws) | OOR