nieuws

Beluister een nieuwe track van Prophets Of Rage

Prophets Of Rage heeft een nieuwe track gedeeld: Heart Afire. Het is het eerste nieuwe nummer van de supergroep met leden van Rage Against The Machine, Public Enemy en Cypress Hill nadat ze vorig jaar hun debuutalbum uitbrachten.

Heart Afire is het eerste nummer van een nieuw album, dat volgens de bandleden al opgenomen is. Wanneer de nieuwe plaat verschijnt en hoe die heet is nog niet bekend.

Prophets Of Rage bestaat uit Tom Morello, Tim Commerford en Brad Wilk van Rage Against The Machine, aangevuld met rappers Chuck D (Public Enemy) en B-Real (Cypress Hill) en DJ Lord. Toch is het volgens gitarist Morello geen supergroep. ‘Het is eerder een elite-eenheid van revolutionaire muzikanten, vastberaden om de berg van verkiezingsjaar-bullshit te bestormen met een muur van Marshall-versterkers’. OOR zag de Prophets vorig jaar op Pinkpop en sprak daar uitgebreid met Tom Morello.

Foto: Paul Barendregt

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

Beluister een nieuwe track van Prophets Of Rage (nieuws) | OOR