nieuws

Beluister een nieuwe track van Prophets Of Rage

Prophets Of Rage heeft een nieuwe track gedeeld: Heart Afire. Het is het eerste nieuwe nummer van de supergroep met leden van Rage Against The Machine, Public Enemy en Cypress Hill nadat ze vorig jaar hun debuutalbum uitbrachten.

Heart Afire is het eerste nummer van een nieuw album, dat volgens de bandleden al opgenomen is. Wanneer de nieuwe plaat verschijnt en hoe die heet is nog niet bekend.

Prophets Of Rage bestaat uit Tom Morello, Tim Commerford en Brad Wilk van Rage Against The Machine, aangevuld met rappers Chuck D (Public Enemy) en B-Real (Cypress Hill) en DJ Lord. Toch is het volgens gitarist Morello geen supergroep. ‘Het is eerder een elite-eenheid van revolutionaire muzikanten, vastberaden om de berg van verkiezingsjaar-bullshit te bestormen met een muur van Marshall-versterkers’. OOR zag de Prophets vorig jaar op Pinkpop en sprak daar uitgebreid met Tom Morello.

Foto: Paul Barendregt

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Beluister een nieuwe track van Prophets Of Rage (nieuws) | OOR