nieuws
Pop

Beluister de nieuwe single van Lucky Fonz III

Lucky Fonz III heeft zijn nieuwe album aangekondigd. Zijn nieuwe Nederlandstalige plaat heet In Je Nakie en verschijnt op 5 februari bij TopNotch. De eerste single Een Rare Tijd is nu verschenen. Bekijk de videoclip bij het nummers hieronder. 

Het album is volgens Otto Wichers – zoals Lucky Fonz eigenlijk heet – een mix van verschillende genres zoals hip hop, happy hardcore, drum & bass en smartlappen. ‘Voor iedereen die van een rare tijd naar een mooie tijd wil’, zo meldt de singer-songwriter op zijn website.

Bij een nieuwe plaat hoort natuurlijk een tournee. In april gaat hij onder meer langs het Patronaat, Paard van Troje, Merleyn en V11 om te eindigen in TivoliVredenburg. Bekijk hier de volledige lijst met shows.

Foto: Ravi Panchia

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

Beluister de nieuwe single van Lucky Fonz III (nieuws) | OOR