nieuws
Pop

Beluister de nieuwe single van The Avalanches

The Avalanches zijn terug met nieuw materiaal. In 2000 verscheen het laatste album van de Australische groep. Nu is er, zestien jaar later, eindelijk de aankondiging van de tweede plaat Wildflower. Leadsingle Frankie Sinatra kan je alvast hieronder luisteren.

Fans van de elektronische groep The Avalanches moeten beschikken over een engelengeduld. In 2005 begon de band al te werken aan de opvolger van Since I Left You. Dat ze fans zó lang zouden verlaten had niemand op dat moment kunnen weten. Nu is er eindelijk licht aan het eind van de tunnel, de tweede langspeler verschijnt op 8 juli en bevat 22 tracks.

Helemaal alleen hebben ze het niet gedaan. Father John Misty, Danny Brown, Camp Lo en zes anderen hebben allemaal een steentje bijgedragen aan de plaat. Op Facebook toont de band berouw voor de lange opnameperiode: ‘Het spijt ons dat je hebt moeten wachten, het was een helse rit en soms dachten we dat we het einde nooit zouden halen.’ Dat is gelukkig toch gelukt.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid van <span class="oor">OOR</span> en stel je vinyl­pakket samen!
abo-actie

Word lid van OOR en stel je vinyl­pakket samen!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Coldplay, ...
ABBA deelt 'Just A Notion', de nieuwe single van 'Voyage'
luisteren

ABBA deelt ‘Just A Notion’, de nieuwe single van ‘Voyage’

Na de eerdere singles 'I Still Have Faith In You' en 'Don’t Shut Me Down' heeft ABBA opnieuw een nummer van ...
Future Past
album
Duran Duran

Future Past

Duran Duran hoorde zó bij het behang van de eighties dat het een wonder is dat ze altijd zijn doorgegaan ...

Beluister de nieuwe single van The Avalanches (nieuws) | OOR