nieuws
Pop

Beluister de nieuwe single van The Avalanches

The Avalanches zijn terug met nieuw materiaal. In 2000 verscheen het laatste album van de Australische groep. Nu is er, zestien jaar later, eindelijk de aankondiging van de tweede plaat Wildflower. Leadsingle Frankie Sinatra kan je alvast hieronder luisteren.

Fans van de elektronische groep The Avalanches moeten beschikken over een engelengeduld. In 2005 begon de band al te werken aan de opvolger van Since I Left You. Dat ze fans zó lang zouden verlaten had niemand op dat moment kunnen weten. Nu is er eindelijk licht aan het eind van de tunnel, de tweede langspeler verschijnt op 8 juli en bevat 22 tracks.

Helemaal alleen hebben ze het niet gedaan. Father John Misty, Danny Brown, Camp Lo en zes anderen hebben allemaal een steentje bijgedragen aan de plaat. Op Facebook toont de band berouw voor de lange opnameperiode: ‘Het spijt ons dat je hebt moeten wachten, het was een helse rit en soms dachten we dat we het einde nooit zouden halen.’ Dat is gelukkig toch gelukt.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

Beluister de nieuwe single van The Avalanches (nieuws) | OOR