nieuws
Rock

Beluister een nieuwe track van Limp Bizkit

Limp Bizkit geeft een voorproefje van hun nieuwe album Stampede Of The Disco Elephants. Het nummer heet Endless Slaughter en is te downloaden via de officiële bandsite.

Stampede Of The Disco Elephants is het zevende studio-album van de nu-metal band uit Jacksonville. Eerder bracht de band de nummers Ready To Go (een samenwerking met Lil Wayne) en Ministry-cover Thieves al uit.

Limp Bizkit was afgelopen jaar veelvuldig op de Nederlandse podia te vinden, met optredens in Musis Sacrum (Arnhem), Hedon (Zwolle), Het Patronaat (Haarlem) en de festivals Pinkpop en Vestrock. Wanneer het nieuwe album, het eerste van de band sinds het vertrek van bandlid DJ Lethal in 2012, precies verschijnt is nog niet bekend. In 2011 verscheen het laatste album van Limp Bizkit: Gold Cobra. Onze recensie van dat album vind je hier.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome
concert

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome

Met een uitgebreide tournee viert de grootste Europese popster van de Nineties en de vroege jaren Nul zijn 25-jarig jubileum: ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met John Cale, The Murder Capital, New Order, Prins S. En De Geit, DeWolff, Bob Dylan, Amber ...

Beluister een nieuwe track van Limp Bizkit (nieuws) | OOR