nieuws
INDIE

Beluister het nieuwe album van Blood Red Shoes

De release van het titelloze, nieuwe album van Blood Red Shoes staat op 3 maart in de agenda, maar het duo uit Brighton heeft de plaat echter nu al beschikbaar gemaakt om te streamen. Je kunt de plaat hieronder beluisteren.

Laura-Mary Carter en Steven Ansell produceerden de opvolger van het in 2012 verschenen In Time To Voices zelf. Het tweetal reisde daarvoor naar Berlijn, waar de band een half jaar verbleef. In gesprek met OOR geeft Ansell tekst en uitleg over het opnameproces. ‘Het besluit om de plaat zelf te produceren maakte sommige dingen makkelijker en andere dingen weer moeilijker. Het technische aspect is vrij bewerkelijk en soms best lastig, maar het weegt niet op tegen het feit dat je precies kan doen wat je wil, en vooral ook hoe je het wil doen’, aldus Ansell.

Volgende week gaat Blood Red Shoes van start met een Europese tour. Op 18 april staat het duo in de Orangerie-zaal van Botanique in Brussel en op 20 april in Oude Zaal van de Melkweg. Kaarten zijn te koop op botanique.be en melkweg.nl.

Lees het volledige interview met Blood Red Shoes in OOR 3 (vanaf 13 maart de winkel) of in de OOR Magazine app (voor iOS en Android).

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

Beluister het nieuwe album van Blood Red Shoes (nieuws) | OOR