nieuws
Indie

Beluister nieuw nummer van Blood Red Shoes

Blood Red Shoes heeft na het uitbrengen van de nieuwe single An Animal ook het b-kantje onthuld. Wretch kun je hieronder beluisteren.

Na het eerder verschenen The Perfect Mess bracht het tweetal uit Brighton op 20 januari met An Animal de tweede single van het titelloze nieuwe studioalbum uit. De vierde plaat van Laura-Mary Carter en Steven Ansell zal op 10 maart officieel uitkomen. Op de nieuwe track Wretch werken ze samen met Eoin Loveless, van het Britse grungeduo Drenge en Ian Clement, zanger en gitarist van de Gentse band Wallace Vanborn. De nummers van de nieuwe plaat produceerde het duo zelf en reisde daarvoor af naar een studio in Berlijn.

Vanaf 19 maart toert Blood Red Shoes door Europa. De band staat op 18 april in de Brusselse Botanique. Op 19 april is de band te vinden in Schijndel, voor een optreden op het Paaspop festival en op 20 april is de Melkweg aan de beurt. Kaarten zijn te koop op botanique.be, paaspop.nl en melkweg.nl.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

Beluister nieuw nummer van Blood Red Shoes (nieuws) | OOR