nieuws
Indie

Beluister nieuw nummer van Blood Red Shoes

Blood Red Shoes heeft na het uitbrengen van de nieuwe single An Animal ook het b-kantje onthuld. Wretch kun je hieronder beluisteren.

Na het eerder verschenen The Perfect Mess bracht het tweetal uit Brighton op 20 januari met An Animal de tweede single van het titelloze nieuwe studioalbum uit. De vierde plaat van Laura-Mary Carter en Steven Ansell zal op 10 maart officieel uitkomen. Op de nieuwe track Wretch werken ze samen met Eoin Loveless, van het Britse grungeduo Drenge en Ian Clement, zanger en gitarist van de Gentse band Wallace Vanborn. De nummers van de nieuwe plaat produceerde het duo zelf en reisde daarvoor af naar een studio in Berlijn.

Vanaf 19 maart toert Blood Red Shoes door Europa. De band staat op 18 april in de Brusselse Botanique. Op 19 april is de band te vinden in Schijndel, voor een optreden op het Paaspop festival en op 20 april is de Melkweg aan de beurt. Kaarten zijn te koop op botanique.be, paaspop.nl en melkweg.nl.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lowlands beleeft topeditie

Lowlands beleeft topeditie

Midden augustus. Zowel de zomer als het festivalseizoen loopt op zijn einde, wat maar één ding kan betekenen: het is ...
When I Have Fears
album
The Murder Capital

When I Have Fears

Vraag de mannen van The Murder Capital naar hun favoriete band en ze noemen – niet geheel verrassend – The ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...

Beluister nieuw nummer van Blood Red Shoes (nieuws) | OOR