nieuws
Punk

Beluister nieuwe single van At The Drive-In

At The Drive-In heeft zijn eerste single in zestien jaar gedeeld. Governed By Contagions is het nieuwste werk van de band sinds het verschijnen van de plaat Relationship Of Command in 2000. Beluister de track hieronder.

De posthardcoreband kwam dit jaar weer bij elkaar en speelde een reeks shows over de hele wereld. De bandleden hebben sindsdien laten weten bezig te zijn met het schrijven van nieuw werk. Governed By Contagions is het eerste resultaat van die sessies, maar of de track op een nieuw album verschijnt is nog onbekend. Wel is ie gratis te downloaden via de website van de band.

Nadat de band in 2001 uit elkaar ging, vormden frontman Cedric Bixler-Zavala en gitarist Omar Rodríguez-López de progressieve rockband The Mars Volta. Dit jaar brachten zij een tweede album uit met de band Antemasque en Rodríguez-López vormde de band Crystal Fairy, met leden van Le Butcherettes en de Melvins.

Foto: Joshua Mellin

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
album
Courtney Barnett & Kurt Vile

Lotta Sea Lice

De eerste single van de andere Courtney en Kurt, Over Everything, was de perfecte synthese van beider stijlen: aanstekelijk eigenzinnig ...
winactie
The Waterboys

Tickets voor The Waterboys in AFAS Live

Op woensdag 15 november staan de folkrockers van The Waterboys in AFAS Live. En jij kunt daarbij zijn, want OOR ...