nieuws
Indie

Beluister nieuwe single van Beck

Beck brengt vandaag zijn nieuwe single WOW uit. De vijfvoudig Grammy-award-winnaar liet via verschillende Instagram-accounts alvast stukjes horen van het nummer. Update: nu is het hele nummer te beluisteren.

Diverse grafische vormgevers kregen de kans om een beeld te creëren dat past bij WOW. Elke vormgeving komt met een kort geluidsfragment van de nieuwe single, die fragmenten zijn gebundeld en te beluisteren op de site van de zanger. In de korte, elektronische stukjes zingt Beck toepasselijk: ‘It’s like wow!’ Voor meer fragmenten kijk je op de website van Beck.

De laatste single Dreams verscheen vorig jaar. Het nummer zat in de soundtrack van het spel FIFA 16 en werd door Rolling Stone geplaatst in de lijst met beste nummers van 2015. Dreams werd aangekondigd als de eerste single van het nog te verschijnen nieuwe album, WOW lijkt de tweede single te worden.

Beck zie je dit jaar onder andere op Best Kept Secret.

Foto: Peter Hapak

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Beluister nieuwe single van Beck (nieuws) | OOR