nieuws
Pop

Beluister nieuwe singles van The Weeknd

The Weeknd heeft twee nieuwe singles gedeeld. Party Monster en I Feel It Coming, de tweede samenwerking met Daft Punk. Beide tracks zijn afkomstig van zijn nieuwe album Starboy. Beluister ze nu hieronder.

Eerder deelde de Canadese zanger al de lead single Starboy, het eerste nummer met Daft Punk, en False Alarm. Ook is nu bekend dat Lana Del Rey, Future en Kendrick Lamar op het album. Del Rey droeg ook bij aan het schrijven van Party Monster.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, maakte onlangs bekend dat het album een eerbetoon is aan David Bowie. De naam Starboy is dan ook een verwijzing naar de dit jaar overleden Starman. De plaat is de opvolger van Beauty Behind The Madness van vorig jaar, waarmee The Weeknd een aantal grote hits scoorde. Vanaf 25 november is ie te koop.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

Beluister nieuwe singles van The Weeknd (nieuws) | OOR