oor shop

Bestel nu! Een limited Bob Dylan-shirt van Typex

In samenwerking met onze huis-illustrator en aller-aller-allerbeste vriend Typex presenteren wij trots: OOR’s T-shirtlijn met originele Typex-ontwerpen, zoals die ooit ons blad sierden.

De eerste limited edition is een tekening van Bob Dylan in karakteristieke Subterranean Homesick Blues-pose. Dit T-shirt is te verkrijgen in de kleuren zwart en wit voor een speciale vriendenprijs: 24,95 euro.

Bestel ‘m hier en doe de Bob! En stuur vervolgens meteen een mailtje naar peter@oor.nl met je voorkeur voor de kleur van het T-shirt (zwart of wit) en maat (S, M. L of XL). De levertijd is 2 tot 2,5 week, het is maatwerk. Op = op!

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg je een Limited Edition Typex T-shirt van Bob Dylan als welkomstgeschenk! 

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Bestel nu! Een limited Bob Dylan-shirt van Typex (oor shop) | OOR