pre-order

50 jaar OOR in een boek: ruim 3,5 kilo aan pophistorie!

Ja hoor, ons jubileumboek Want More? Het beste van 50 jaar OOR ligt bij de drukker! En mag het misschien een onsje meer zijn? Ruim 3,5 kilo aan pophistorie! 536 pagina’s! Meer dan 4000 foto’s, illustraties, knipsels en covers! Zeer luxueus uitgevoerd met hoogwaardig papier! Bestel nu en ontvang het boek begin april zonder extra portokosten!

Het boek vertelt de geschiedenis van een toonaangevend tijdschrift. In 50 jaar beschreven we de popmuziek in de brede zin des woords. We ontmoetten de meest boeiende, gekke, innemende, geniale, ongrijpbare types. Helden, cultfiguren, vernieuwers, ongeleide projectielen. We spraken met ze, fotografeerden ze, volgden ze, soms decennialang, sloten vriendschappen, vochten ruzies uit, prikten hypes door, verzonnen zelfs een carrière, we deden, kortom, verslag van 50 jaar popcultuur.

Die halve eeuw is gebundeld in Want More? Het beste van 50 jaar OOR. De journalistieke hoogtepunten, de klassiek geworden foto’s, maar ook de verhalen erachter: het verhaal van de makers van OOR. Zij die geschiedenis schreven. Dit is ook hún verhaal. Het boek kwam tot stand onder redactie van Rob Bary, Willem Bemboom, Erik van den Berg, Anton Corbijn, Gijsbert Hanekroot, Eric Schreurs, Frans Steensma en hoofdredacteuren Koen Poolman en Jan-Maarten de Winter.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De stilte valt hard in 'Sound of Metal' (Amazon Prime)
film

De stilte valt hard in ‘Sound of Metal’ (Amazon Prime)

De speelfilm Sound of Metal (beschikbaar op Amazon Prime) is het minimalistische portret van een drummer die zijn gehoor verliest ...
'Ik wil iets fucking agressiefs zien!', riep Ryan Adams
de makers

‘Ik wil iets fucking agressiefs zien!’, riep Ryan Adams

In de serie 'De Makers' nemen we onszelf onder de loep. In plakboekstijl schudden we de archieven van ons colofon ...
Fearless (Taylor's Version)
album
Taylor Swift

Fearless (Taylor’s Version)

Over het behouden van de rechten over je eigen masters is altijd al een hoop te doen geweest. Bij Taylor ...

50 jaar OOR in een boek: ruim 3,5 kilo aan pophistorie! (pre-order) | OOR