nieuws
Pop

Beyoncé deelt video met Serena Williams

Beyoncé heeft een zelfstandige video bij Sorry uitgebracht. De clip van het nummeris onderdeel van een visueel project dat hoort bij het album van de popster en eerder te zien was op HBO.

Sorry is een van de meest besproken nummers van Lemonade, het nieuwe album van Beyoncé. In het nummer rekent de Amerikaanse af met haar ontrouwe man, in dit geval rapper Jay-Z. Vooral de zin ‘Becky with the good hair’ heeft voor veel ophef gezorgd (en bedreigingen aan het adres van de vermeende Becky). Sorry is de opvolger van de eerste single Formation.

In de video is ook tennisster Serena Williams te zien. De huidige nummer-1 van de wereld werd opgedragen ‘te dansen alsof niemand keek’. Critici prezen de video dan ook vooral vanwege de bijdrage van Williams, die zegt al lange tijd bevriend te zijn met Beyoncé.

De thematiek van het wereldwijd geprezen album gaat verder dan alleen haar overspelige man. Beyoncé verwijst ook naar ‘black lives matters’, de beweging waar ook artiesten als Prince en Kendrick Lamar zich voor in hebben gezet.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Fans trekken The Specials erdoorheen in Paradiso
concert
the special

Fans trekken The Specials erdoorheen in Paradiso

Nee, de voortekenen zijn niet echt heel goed te noemen. Sterker, we houden een beetje ons hart vast voor het ...

Beyoncé deelt video met Serena Williams (nieuws) | OOR