nieuws
Pop

Beyoncé deelt video met Serena Williams

Beyoncé heeft een zelfstandige video bij Sorry uitgebracht. De clip van het nummeris onderdeel van een visueel project dat hoort bij het album van de popster en eerder te zien was op HBO.

Sorry is een van de meest besproken nummers van Lemonade, het nieuwe album van Beyoncé. In het nummer rekent de Amerikaanse af met haar ontrouwe man, in dit geval rapper Jay-Z. Vooral de zin ‘Becky with the good hair’ heeft voor veel ophef gezorgd (en bedreigingen aan het adres van de vermeende Becky). Sorry is de opvolger van de eerste single Formation.

In de video is ook tennisster Serena Williams te zien. De huidige nummer-1 van de wereld werd opgedragen ‘te dansen alsof niemand keek’. Critici prezen de video dan ook vooral vanwege de bijdrage van Williams, die zegt al lange tijd bevriend te zijn met Beyoncé.

De thematiek van het wereldwijd geprezen album gaat verder dan alleen haar overspelige man. Beyoncé verwijst ook naar ‘black lives matters’, de beweging waar ook artiesten als Prince en Kendrick Lamar zich voor in hebben gezet.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De stilte valt hard in 'Sound of Metal' (Amazon Prime)
film

De stilte valt hard in ‘Sound of Metal’ (Amazon Prime)

De speelfilm Sound of Metal (beschikbaar op Amazon Prime) is het minimalistische portret van een drummer die zijn gehoor verliest ...
'Ik wil iets fucking agressiefs zien!', riep Ryan Adams
de makers

‘Ik wil iets fucking agressiefs zien!’, riep Ryan Adams

In de serie 'De Makers' nemen we onszelf onder de loep. In plakboekstijl schudden we de archieven van ons colofon ...
Fearless (Taylor's Version)
album
Taylor Swift

Fearless (Taylor’s Version)

Over het behouden van de rechten over je eigen masters is altijd al een hoop te doen geweest. Bij Taylor ...

Beyoncé deelt video met Serena Williams (nieuws) | OOR