nieuws
Rock

Biffy Clyro naar Utrecht en Tilburg

Komend weekend kun je ze nog zien op Lowlands, maar Biffy Clyro heeft alvast een nieuwe Nederlandse show aangekondigd. Op maandag 7 november staan ze in TivoliVredenburg, Utrecht en op woensdag 9 november staat het Schotse trio in 013 in Tilburg. De voorverkoop start aanstaande dinsdag.

Biffy Clyro bracht eerder dit jaar zevende album Ellipsis uit, een volgens onze recensent verrassend goede plaat. In de OOR van juni vertelt het drietal uitgebreid over de totstandkoming van het album en de zware tijd die voornamelijk zanger Simon Neil had. Lees het interview hier terug via Blendle. Afgelopen week nog bracht de band een videoclip uit voor single Howl.

Tickets voor de twee Nederlandse shows kosten €29,- en zijn vanaf a.s. dinsdag 23 augustus te verkrijgen via de website van TivoliVredenburg en de website van 013.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Biffy Clyro naar Utrecht en Tilburg (nieuws) | OOR