nieuws
Rock

Biffy Clyro vanavond live op Facebook

Afgelopen vrijdag verscheen Ellipsis, het nieuwe album van Biffy Clyro. Om de release van deze zevende plaat te vieren zal de band vanavond om 18:00 uur een speciale Facebook Livestream verzorgen. Na een Q&A zullen de drie een akoestisch optreden doen.

Heb jij een vraag voor Simon Neil en zijn bandmakkers? Als je die nu achterlaat op de Event-pagina, dan heb je kans dat ie vanavond vanaf 18:00 uur beantwoord wordt. De presentatie is in handen van de Britse presentatrice Fearne Cotton.

In de nieuwe OOR vertelt de band alles over de totstandkoming van de nieuwe plaat. Zo kampte frontman Simon Neil vorig jaar met een writer’s block en depressie. Hij vond zichzelf terug in Californië: ‘Ik had totaal geen inspiratie en dus gingen mijn vrouw en ik weg. Mijn zelfvertrouwen was helemaal weg, als zanger en songwriter stel ik helemaal niets voor, dacht ik. Ik kan geen nummers meer schrijven, wat moet ik dan in hemelsnaam doen?’ Lees het hele interview met Biffy Clyro in OOR 7, of via Blendle.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De stilte valt hard in 'Sound of Metal' (Amazon Prime)
film

De stilte valt hard in ‘Sound of Metal’ (Amazon Prime)

De speelfilm Sound of Metal (beschikbaar op Amazon Prime) is het minimalistische portret van een drummer die zijn gehoor verliest ...
'Ik wil iets fucking agressiefs zien!', riep Ryan Adams
de makers

‘Ik wil iets fucking agressiefs zien!’, riep Ryan Adams

In de serie 'De Makers' nemen we onszelf onder de loep. In plakboekstijl schudden we de archieven van ons colofon ...
Fearless (Taylor's Version)
album
Taylor Swift

Fearless (Taylor’s Version)

Over het behouden van de rechten over je eigen masters is altijd al een hoop te doen geweest. Bij Taylor ...

Biffy Clyro vanavond live op Facebook (nieuws) | OOR