nieuws
Rock

Biffy Clyro vanavond live op Facebook

Afgelopen vrijdag verscheen Ellipsis, het nieuwe album van Biffy Clyro. Om de release van deze zevende plaat te vieren zal de band vanavond om 18:00 uur een speciale Facebook Livestream verzorgen. Na een Q&A zullen de drie een akoestisch optreden doen.

Heb jij een vraag voor Simon Neil en zijn bandmakkers? Als je die nu achterlaat op de Event-pagina, dan heb je kans dat ie vanavond vanaf 18:00 uur beantwoord wordt. De presentatie is in handen van de Britse presentatrice Fearne Cotton.

In de nieuwe OOR vertelt de band alles over de totstandkoming van de nieuwe plaat. Zo kampte frontman Simon Neil vorig jaar met een writer’s block en depressie. Hij vond zichzelf terug in Californië: ‘Ik had totaal geen inspiratie en dus gingen mijn vrouw en ik weg. Mijn zelfvertrouwen was helemaal weg, als zanger en songwriter stel ik helemaal niets voor, dacht ik. Ik kan geen nummers meer schrijven, wat moet ik dan in hemelsnaam doen?’ Lees het hele interview met Biffy Clyro in OOR 7, of via Blendle.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021
eindlijst 2021

OOR’s Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021

'Sometimes I Might Be Introvert' van Little Simz is door de Nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van 2021 ...
Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.
nieuws

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.

Kort na Down The Rabbit Hole komt ook Best Kept Secret met zijn eerste namen voor 2022, met The Strokes, ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Met Barry Hay (door Bart Chabot en Anton Corbijn), Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy, Neil ...

Biffy Clyro vanavond live op Facebook (nieuws) | OOR