nieuws
POP

Blaudzun gaat de openlucht in

Blaudzun heeft drie nieuwe data aan zijn al overvolle tourschema toegevoegd. De zanger treedt op in verschillende amfitheaters in Nederland.

Op zaterdag 23 augustus staat de zanger in Kersouwe te Heeswijk-Dinther (nabij Den Bosch), dee 28e is Caprera in Bloemendaal aan de beurt en de reeks wordt afgesloten op zaterdag 30 augustus in het Openluchttheater in Eibergen. Het voorprogramma van de shows wordt verzorgd door Klarälven, een nieuw project van onder andere Moss-drummer Finn Kruijning en zangeres Leine. Kaartjes voor het optreden kosten 24 euro en zijn al in de verkoop.

Tot aan eind augustus doet Blaudzun een uitgebreide tournee naar aanleiding van zijn vierde plaat Promises Of No Man’s Land. Niet alleen de lage landen worden aangedaan. De zanger staat bijvoorbeeld ook op de festivals Hurricane en Southside in Duitsland.

Foto: IAMKAT

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

Blaudzun gaat de openlucht in (nieuws) | OOR