nieuws

Bon Iver eerste headliner Best Kept Secret 2019

Bon Iver is de eerste headliner van Best Kept Secret 2019. De Amerikaanse indieband rond frontman Justin Vernon sluit op vrijdag 31 mei het hoofdpodium af. Best Kept Secret vindt volgend jaar plaats van 31 mei tot 2 juni. De voorverkoop start zaterdag 1 december.

Het laatste album van Bon Iver, 22, A Million, verscheen in 2016. Of er volgend jaar een nieuw album komt is nog niet (officieel) bekend. Het is tien jaar geleden dat Justin Vernon en zijn band op een Nederlands festival spelen. In september vorig jaar stonden ze nog in TivoliVredenburg.

Weekendtickets inclusief camping voor Best Kept Secret kosten €175,- excl. servicekosten. Dagkaarten gaan weg voor €80,-. Kaarten zijn te koop vanaf aanstaande zaterdag 1 december om 10:00 uur. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Foto: Cameron Wittig/Crystal Quinn

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Charli
album
Charli XCX

Charli

Dat het bedenken van catchy popnummertjes zo makkelijk nog niet is, blijkt maar weer eens op Charli, het nieuwe album ...
Ilse DeLange: een Hollandse droom in de Amerikaanse realiteit
interview

Ilse DeLange: een Hollandse droom in de Amerikaanse realiteit

Spelen in Nashville kent vele gradaties en Ilse DeLange weet er alles van. Op het gebied van pop en country ...
Orbis Quadrantis
album
Monomyth

Orbis Quadrantis

Het melkwegstelsel werd verruild voor woelige baren. Na het afsluiten van de spacerocktrilogie met verkenningen in de ruimte is de ...

Bon Iver eerste headliner Best Kept Secret 2019 (nieuws) | OOR