nieuws

Bring Me The Horizon brengt single uit en kondigt show in AFAS Live aan

Bring Me The Horizon is terug met nieuwe muziek. Single Mantra is de eerste track van nieuwe plaat amo die op 11 januari volgend jaar verschijnt. Op dinsdag 20 november staat de Briste metalcoreband al in de AFAS Live in Amsterdam.

Eerder deze maand al kondigde de band de komst van het nieuwe album op cryptische wijze aan. In het centrum van Londen verscheen een billboard met daarop een vreemd symbool en de zin ‘Do you want to start a cult with me?’ (afkomstig van single Mantra) plus een telefoonnummer. Bellers kregen een vrouw genaamd Samantha aan de lijn die haastig zei: ‘They’re making me do this. I didn’t know what I was getting myself into’, waarna de nieuwe single op vervormde wijze werd afgespeeld. amo is de opvolger van That’s The Spirit uit 2015.

Tickets voor de show in de AFAS Live kosten €36,- (excl. servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 31 augustus 10:00 uur te verkrijgen via Ticketmaster.

Foto: Bert Treep

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Krijg een gratis lp-pakket bij je OOR-abonnement
bij een half jaar

Krijg een gratis lp-pakket bij je OOR-abonnement

Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze muziekpakket uit. We hebben de ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Bring Me The Horizon brengt single uit en kondigt show in AFAS Live aan (nieuws) | OOR