nieuws

Bring Me The Horizon brengt single uit en kondigt show in AFAS Live aan

Bring Me The Horizon is terug met nieuwe muziek. Single Mantra is de eerste track van nieuwe plaat amo die op 11 januari volgend jaar verschijnt. Op dinsdag 20 november staat de Briste metalcoreband al in de AFAS Live in Amsterdam.

Eerder deze maand al kondigde de band de komst van het nieuwe album op cryptische wijze aan. In het centrum van Londen verscheen een billboard met daarop een vreemd symbool en de zin ‘Do you want to start a cult with me?’ (afkomstig van single Mantra) plus een telefoonnummer. Bellers kregen een vrouw genaamd Samantha aan de lijn die haastig zei: ‘They’re making me do this. I didn’t know what I was getting myself into’, waarna de nieuwe single op vervormde wijze werd afgespeeld. amo is de opvolger van That’s The Spirit uit 2015.

Tickets voor de show in de AFAS Live kosten €36,- (excl. servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 31 augustus 10:00 uur te verkrijgen via Ticketmaster.

Foto: Bert Treep

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Bring Me The Horizon brengt single uit en kondigt show in AFAS Live aan (nieuws) | OOR