nieuws
Metal

Bring Me The Horizon brengt vinylbox uit

De heren van Bring Me The Horizon brengen op 28 november een verzamelbox uit met hun eerste vier releases op vinyl. De collectie verschijnt in een gelimiteerde oplage van 3000 stuks.

De Britse metalcoreformatie debuteerde in 2006 met de EP This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For. Vervolgens verschenen de albums Count Your Blessings, Suicide Season en natuurlijk het bondig getitelde There Is A Hell Believe Me I’ve Seen It. There Is A Heaven, Let’s Keep It A Secret.

Het originele artwork is ook bijgevoegd, evenals enkele gloednieuwe kunstwerkjes die frontman Oli Sykes zelf maakte. Bring Me The Horizon’s meest recente plaat Sempiternal maakt overigens geen deel uit van de collectie.

Bring Me The Horizon beschrijft zichzelf als ‘Steel City’s Finest’. Sheffield, de steel city in kwestie, heeft echter al een heel aantal grote acts voortgebracht: van Britpop-helden als Pulp en Arctic Monkeys, tot schuurpapieren soulman Joe Cocker en hardrock-halfgoden Bruce Dickinson (zanger van Iron Maiden) en Def Leppard.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers
special
jimi hendrix

Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers

Jimi Hendrix schuift in 1969 aan bij de Dick Cavett Show in een blauwe kimono. Het kledingstuk lijkt op een ...
'ESNS gaat door! Maar je vraagt je toch af: hoe dan?'
muziek in coronatijd

‘ESNS gaat door! Maar je vraagt je toch af: hoe dan?’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Bring Me The Horizon brengt vinylbox uit (nieuws) | OOR