nieuws
Rock

Bring Me The Horizon naar Heineken Music Hall

Bring Me The Horizon komt weer naar Nederland. De Britse metalcoreband speelt op zondag 13 november in de Heineken Music Hall. Het is de grootste headlineshow van de band in ons land. De voorverkoop begint a.s. vrijdag 25 maart.

De band van frontman Oliver Sykes bracht vorig jaar vijfde album That’s The Spirit uit. Op die plaat werd de deathcore van de band ingeruild voor een meer mainstream rockgeluid. En met succes, Throne werd over de hele wereld een hit en ook recente single Follow You krijgt airplay op onder meer 3FM. Afgelopen jaar verkocht de band 013 nog uit en in juni staan de heren nog op Pinkpop.

Tickets voor de show in de Heineken Music Hall kosten €31,- en gaan dus vrijdag 25 maart om 10:00 uur via Ticketmaster in de voorverkoop.

Foto: Bianca Berger

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Bring Me The Horizon naar Heineken Music Hall (nieuws) | OOR