nieuws

Burial en Kode9 brengen Fabriclive 100-mix uit

Danceproducers Burial en Kode9 hebben de mix uitgebracht die zij voor het Londense Fabric Records maakten. De 74-minuten durende mix is het honderdste en laatste deel uit de langlopende Fabriclive-serie, een reeks DJ-sets georganiseerd door het label van de gelijknamige Londense club.

De stijlen in de mix variëren van ambient tot old-school jungle en hardcore en bevat 37 nummers van artiesten als DJ Rashad, Ben Frost, Mr. Fingers, RP Boo, Luke Slater and Vladislav Delay. De mix is via de website van Fabric Records te verkrijgen, zowel digitaal als op CD. Vanaf 2 november is er ook een vinylversie beschikbaar.

Het is de eerste keer dat de twee samenwerken sinds 2010, toen zij een DJ-set deden voor de laatste aflevering van Mary Anne Hobbs’ BBC Experimental show. Die set is hier te beluisteren.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord
concert

De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord

The Black Crowes zijn terug op het oude nest. Chris en Rich Robinson hebben oud zeer bijgelegd en vieren het ...
Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten
nieuws

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten

Zag je donderdagavond mensen met hun telefoon naar de maan zwaaien? Dat waren Pearl Jam-fans. De band heeft een single aangekondigd ...

Burial en Kode9 brengen Fabriclive 100-mix uit (nieuws) | OOR