nieuws

Burial en Kode9 brengen Fabriclive 100-mix uit

Danceproducers Burial en Kode9 hebben de mix uitgebracht die zij voor het Londense Fabric Records maakten. De 74-minuten durende mix is het honderdste en laatste deel uit de langlopende Fabriclive-serie, een reeks DJ-sets georganiseerd door het label van de gelijknamige Londense club.

De stijlen in de mix variëren van ambient tot old-school jungle en hardcore en bevat 37 nummers van artiesten als DJ Rashad, Ben Frost, Mr. Fingers, RP Boo, Luke Slater and Vladislav Delay. De mix is via de website van Fabric Records te verkrijgen, zowel digitaal als op CD. Vanaf 2 november is er ook een vinylversie beschikbaar.

Het is de eerste keer dat de twee samenwerken sinds 2010, toen zij een DJ-set deden voor de laatste aflevering van Mary Anne Hobbs’ BBC Experimental show. Die set is hier te beluisteren.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

Burial en Kode9 brengen Fabriclive 100-mix uit (nieuws) | OOR