nieuws

Chromatics terug met nieuwe single

Al in 2014 werd ie aangekondigd: Dear Tommy, een nieuw album van Chromatics. Verschillende nummers werden uitgebracht. En toen werd het stil. Tot nu. Nu is er een nieuwe single: Black Walls. En de belofte dat het album dit jaar eindelijk verschijnt.

Vorig jaar nog verschenen er berichten dat bandlid en producer Johnny Jewel de hele plaat weggooide na een bijna-dood-ervaring en het hele spul opnieuw op wilde nemen. Dat lijkt nu dus gelukt. Single Black Walls staat ook niet op de tracklist die eerder circuleerde. Welke nummers precies op de plaat staan is nog even een verrassing.

Chromatics speelde voor het laatst in Nederland in juni 2013, toen in de Melkweg. Onze verslaggever zag toen een overdonderende show.Cherry, het laatste album van de groep van zangeres Ruth Radelet verscheen in datzelfde jaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Radiohead brengt Ill Wind uit als single
nieuws
Radiohead

Radiohead brengt Ill Wind uit als single

Helemaal nieuw is ie niet: Ill Wind, de nieuwe single van Radiohead. De nummers stond in 2016 op de speciale ...
Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto
nieuws
Toto

Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto

Dat Africa van Toto nog altijd een populair nummer is, dat weten we. Maar kunstenaar Max Siedentopf uit Namibië vindt ...

Chromatics terug met nieuwe single (nieuws) | OOR