nieuws

Chromatics terug met nieuwe single

Al in 2014 werd ie aangekondigd: Dear Tommy, een nieuw album van Chromatics. Verschillende nummers werden uitgebracht. En toen werd het stil. Tot nu. Nu is er een nieuwe single: Black Walls. En de belofte dat het album dit jaar eindelijk verschijnt.

Vorig jaar nog verschenen er berichten dat bandlid en producer Johnny Jewel de hele plaat weggooide na een bijna-dood-ervaring en het hele spul opnieuw op wilde nemen. Dat lijkt nu dus gelukt. Single Black Walls staat ook niet op de tracklist die eerder circuleerde. Welke nummers precies op de plaat staan is nog even een verrassing.

Chromatics speelde voor het laatst in Nederland in juni 2013, toen in de Melkweg. Onze verslaggever zag toen een overdonderende show.Cherry, het laatste album van de groep van zangeres Ruth Radelet verscheen in datzelfde jaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nu met nieuwe albums!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nu met nieuwe albums!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Bottle It In
album
Kurt Vile

Bottle It In

Artistieke surplaces, Kurt Vile moet er niets van hebben. De zanger en gitarist uit Philadelphia zat in The War On ...
Car Seat Headrest
Club OOR
Car Seat Headrest

Car Seat Headrest

Club OOR presenteert Car Seat Headrest op 14 november in TivoliVredenburg (Utrecht). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis ...

Chromatics terug met nieuwe single (nieuws) | OOR