nieuws

Coldplay brengt naast film ook livealbum uit

Coldplay-fans worden deze week flink getrakteerd: de band kondigde vorige week de verschijning van een film aan en voegt daar nu ook een nieuw livealbum aan toe. Live In Buenos Aires verschijnt op 7 december. Het album komt samen met een twee uur durende livefilm die in het Braziliaanse Sao Paolo is opgenomen. Viva La Vida is al te bekijken.

Het livealbum is op 15 november 2017 opgenomen in de Argentijnse hoofdstad. Het was de laatste show van hun A Head Full Of Dreams-tour. Het album telt 24 nummers en markeert de eerste keer dat Coldplay een concert in zijn volledigheid uitbrengt. De livefilm is een week eerder opgenomen, op 8 november 2017.

Maandag kondigde de band de verschijning van een documentaire aan. A Head Full Of Dreams is geregisseerd door Mat Whitecross, die de bandleden al sinds het begin van hun carrière volgt. Die film gaat op 26 oktober in première via Amazon Prime Video. Op 14 november is de film eenmalig in bioscopen wereldwijd te zien, ook in Nederland bij Pathé. Meer informatie is daar nog niet over beschikbaar. Vanaf 19 oktober begint de kaartverkoop hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Coldplay brengt naast film ook livealbum uit (nieuws) | OOR