nieuws

Coldplay deelt nieuwe track met Pharrell Williams

Een nieuwe track van Coldplay! Althans, zoiets. Het nummer E-Lo is namelijk een samenwerking tussen Los Unidades en Pharrell Williams (feat. Jozzy). Achter de bandnaam Los Unidades schuilen echter Chris Martin en zijn mannen.

Het nummer staat op de Global Citizen EP 1, een nieuwe collectie van vier tracks die aanstaande vrijdag 30 november verschijnt. De release van deze EP valt samen met het ‘Global Citizen Festival – Mandela 100’, dat a.s. zondag 2 december plaatsvindt in het FNB Stadion in Johannesburg, Zuid-Afrika – op de 100ste geboortedag van Nelson Mandela. Hier staan artiesten als Pharrell Williams & Chris Martin, Ed Sheeran, Eddie Vedder, Beyoncé, Jay-Z, Cassper Nyovest, D’Bani, Femi Kuti, en meer.

Global Citizen is een beweging van ‘betrokken wereldburgers die hun collectieve stem gebruiken om extreme armoede vóór 2030 te beëindigen’. Via het platform zetten meer dan een miljoen ‘Global Citizens’ zich middels moderne communicatiemiddelen in om het publiek te informeren en beleidsmakers positief te beïnvloeden op gebieden als kinder- en vrouwenrechten, educatie, gezondheid en honger.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid van <span class="oor">OOR</span> en stel je vinyl­pakket samen!
abo-actie

Word lid van OOR en stel je vinyl­pakket samen!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Coldplay, ...
ABBA deelt 'Just A Notion', de nieuwe single van 'Voyage'
luisteren

ABBA deelt ‘Just A Notion’, de nieuwe single van ‘Voyage’

Na de eerdere singles 'I Still Have Faith In You' en 'Don’t Shut Me Down' heeft ABBA opnieuw een nummer van ...
Future Past
album
Duran Duran

Future Past

Duran Duran hoorde zó bij het behang van de eighties dat het een wonder is dat ze altijd zijn doorgegaan ...

Coldplay deelt nieuwe track met Pharrell Williams (nieuws) | OOR