nieuws

Coldplay deelt nieuwe track met Pharrell Williams

Een nieuwe track van Coldplay! Althans, zoiets. Het nummer E-Lo is namelijk een samenwerking tussen Los Unidades en Pharrell Williams (feat. Jozzy). Achter de bandnaam Los Unidades schuilen echter Chris Martin en zijn mannen.

Het nummer staat op de Global Citizen EP 1, een nieuwe collectie van vier tracks die aanstaande vrijdag 30 november verschijnt. De release van deze EP valt samen met het ‘Global Citizen Festival – Mandela 100’, dat a.s. zondag 2 december plaatsvindt in het FNB Stadion in Johannesburg, Zuid-Afrika – op de 100ste geboortedag van Nelson Mandela. Hier staan artiesten als Pharrell Williams & Chris Martin, Ed Sheeran, Eddie Vedder, Beyoncé, Jay-Z, Cassper Nyovest, D’Bani, Femi Kuti, en meer.

Global Citizen is een beweging van ‘betrokken wereldburgers die hun collectieve stem gebruiken om extreme armoede vóór 2030 te beëindigen’. Via het platform zetten meer dan een miljoen ‘Global Citizens’ zich middels moderne communicatiemiddelen in om het publiek te informeren en beleidsmakers positief te beïnvloeden op gebieden als kinder- en vrouwenrechten, educatie, gezondheid en honger.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Coldplay deelt nieuwe track met Pharrell Williams (nieuws) | OOR