nieuws

Coldplay deelt nieuwe track met Pharrell Williams

Een nieuwe track van Coldplay! Althans, zoiets. Het nummer E-Lo is namelijk een samenwerking tussen Los Unidades en Pharrell Williams (feat. Jozzy). Achter de bandnaam Los Unidades schuilen echter Chris Martin en zijn mannen.

Het nummer staat op de Global Citizen EP 1, een nieuwe collectie van vier tracks die aanstaande vrijdag 30 november verschijnt. De release van deze EP valt samen met het ‘Global Citizen Festival – Mandela 100’, dat a.s. zondag 2 december plaatsvindt in het FNB Stadion in Johannesburg, Zuid-Afrika – op de 100ste geboortedag van Nelson Mandela. Hier staan artiesten als Pharrell Williams & Chris Martin, Ed Sheeran, Eddie Vedder, Beyoncé, Jay-Z, Cassper Nyovest, D’Bani, Femi Kuti, en meer.

Global Citizen is een beweging van ‘betrokken wereldburgers die hun collectieve stem gebruiken om extreme armoede vóór 2030 te beëindigen’. Via het platform zetten meer dan een miljoen ‘Global Citizens’ zich middels moderne communicatiemiddelen in om het publiek te informeren en beleidsmakers positief te beïnvloeden op gebieden als kinder- en vrouwenrechten, educatie, gezondheid en honger.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven
festival

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven

'Goedemiddag Pukkelpop!' Zo verwelkomt presentator Luc Janssen opzettelijk de vroege oudere jongeren in de tent genaamd YEAH YEAH, een van ...
Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard
concert

Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De twee concerten die Pixies deze week in de Melkweg geven ...

Coldplay deelt nieuwe track met Pharrell Williams (nieuws) | OOR