luisteren

Coldplay brengt nieuwe single 'Higher Power' uit

Coldplay heeft vannacht zijn nieuwe single Higher Power gedeeld. Hiervoor zochten Chris Martin en zijn band het hogerop: ze lanceerden de single via een video call met de Franse astronaut Thomas Pesquet, die momenteel op International Space Station verblijft.

Higher Power zou de eerste single van een nieuw Coldplay-album zijn, de opvolger van Everyday Life uit 2019. De plaat draagt volgens geruchten de titel Music of Spheres en moet in het najaar verschijnen.

Voorafgaand aan de première werd de astronaut geïnterviewd door de leden van Coldplay, die erbij zaten als kleine jongetjes die hun grote held mochten interviewen (‘You’re the real rock star!’).

Op 22 mei speelt Coldplay op de beroemde Pyramid Stage van Glastonbury. Het Britse festival gaat dit jaar online met optredens van onder andere IDLES, Haim, Michael Kiwanuka en Damon Albarn.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals
nieuws

Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals

Bij het eerste Foo Fighters-concert in ruim een jaar werd geprotesteerd door anti-vaxxers. Een groep dook op bij een optreden in ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

Coldplay brengt nieuwe single 'Higher Power' uit (luisteren) | OOR